Champix, a segítő!! (beszélgetős fórum)
Szia!
Biztos ami biztos,megvettem a kezdő csomagot...
Tegnap kezdtem el és,nagyon kíváncsi vagyok!
Üdv
Hidd el,túléled!!Én a 70-valahanyadik napnál járok.
Tök jó már minden.Elmúlnak ezek a fránya első pár héten jelentkező mellékhatások.Ki kell bírni!!
Sokkat többet nyersz,mint veszíthetsz!!!!
Sok sikert!!!Jimmy.
Sziasztok
Nekem is elérkezett tegnap az első cigi mentes napom.Nem olyan katasztrofális,rosszabbra számítottam,azért mert csak 27 óra után kerültem ágyba sajnos a ch-tol most sem tudok aludni,később én is le fogom csökkenteni napi egyre.JÓ ez a fórum ez is segíthet bennünket a teljes leszokáshoz Nekem a 3. probálkozásom most sikerülnie kell
Ez az állapot kb. 2-3hét.Nekem is elég kellemetlen volt.Semmihez nem volt kedvem.Érzelmi hullámok.Düh,agresszió,jókedv.Egyik pillanatban így,aztán úgy.Ne ijedj meg ez nem olyan "durva" szinten jelentkezett.Aztán gyengül,most már szinte semmi mellékhatás.Ki kell bírni!Megéri!!!
Sok sikert!!!!!
Szia!
Nagyon sok erőt kívánok az elkövetkezendő időszakra!
Üdv: R.
Szia! Nagyon ügyes vagy! Mi is hasonló "csekély" eredményekkel kezdtük, de azóta is gyűjtögetjük a füst mentes napokat. Személy szerint én az el nem szívott cigik számára vagyok büszke. (már több, mint 4400)
A kudzut még mindig szedem, bár néha elfelejtem bevenni.
További kitartást! Senki nem mondhatja, hogy nincs akaraterőd!!!!
Üdv: R.
Szia!
Én is 1 mg-sal kezdtem, és elvágtam. Tulajdonképpen annyi veszélye van, hogy filmtabletta, és érzékeny lehet rá a gyomrod. Nekem nem volt panaszom.
Sok sikert! Üdv: R.
Sziasztok!
Ma túl vagyok a 16. szemen is, 2 napja /tegnap és ma/ nem cigiztem. Ingerlékeny, vagy unatkozos vagy nem is tudom mi van velem. Úgy érzem eddig 2 dolgot tudtam csinálni egyszerre, szóval hiába csinálok bármit a "másik" felem unatkozik. Rettegek, ha most kimenne idő előtt a gyógyszer hatása nem bírnám tovább cigi nélkül. Ma reggel bent kávéztam /terasz reggel kávé cigi/ és néztem a mokkát. Délután nem mertem egy kicsit sem kimenni rejtvényt fejteni nehogy kísértésbe essek. Szegedről jöttem haza fel kellet hívnom a húgomat,hogy hiányzik a cigi de akkor sem gyújtok rá. Szóvak Skizofrén vagyok két énem van,,, ja néha ver a verejték is...ez az elvonási tünetem vagy elfelejtek 20 fokban levetkőzni. bakker:)..de depis nem vagyok ez az állapot meddig tart????
Köszönöm!
Szerintem,ha meg van jelentkezem...
üdv
Champix kezdő csomag:
2 heti "adag"
1-3 nap.Napi 1x0.5mg.
4-7.nap.Napi 2x0.5mg.
8-14.nap.Napi 2x1mg.
Köszönöm azért a tájékoztatást!
Még is meg kell keresnem az orvost brrrrrrr
Azt hittem egyszerübb,de tévedtem.
Kívánok mindenkinek sok sikert!!!!
Szia Jimmy!
Mond ha felezem a tablettákat,a hatás ugyan azt eredményezheti?
Szia Gyigyi!
Azért javasolt a 0.5-el kezdeni,hogy folyamatosan szokjon hozzá a szervezeted,ne hirtelen nagy dózissal.A mellékhatások is enyhébbek,így.Szerintem.
Bajod nem lesz tőle az biztos.Olvastam itt a fórumon olyat aki 1mg-al kezdte.
Sok sikert!!!!!
Köszönöm a gyors válaszod!
Igaz én csak gyógyszerésztől,kértem tanácsot.
És mi a bevezető csomag?
Nem szeretek orvoshoz járni,és ezért érdeklődöm itt!
Nem, az orvos először a bevezető csomagot írja fel, mert ez nem játék, az idegrendszerre hat a gyógyszer, nem lehet össze-vissza szedni..
0,5-el kell kezdeni.
Sziasztok!
Szeretném ,ha segítenétek!!!
Én ma vettem meg a gyógyszert és holnaptól tervezem a szedését...
1mg-os,szerintetek lehet rögtön ezzel kezdeni???
Sziasztok!
Eddig nem irogattam ,csak olvasgattam a ti irasaitokat.De ma irok mert sikerult, ma a masodik napom hogy nem szivom a cigit, boldog vagyok nem jon hogy elhidjem, eleg sokaig huztam az idot a 13 - ik nap tettem le.nagyon feltem mert az utolso probalkozasomkor 5 honapot nem szivtam, (segitseg nelkul/vagyis semmi gyogyszer ,semmi potlas)de nagyon beteg voltam, szinte depresszioba estem, lefogytam egy csomot szenvedtem,majd ra gyujtottam es minden rendben volt, de mindig azota is meg volt bennem hogy le akarom tenni de feltem.
De orulok hogy most a gyogyszerrel probalkoztam, ugy erzem hogy most sikerul, ma megyek a masodik doboz gyogyszerert.Nekem a mellekhatasokkal nem igen van gondom, jol alszom kicsit tobbet almodozom,amit tapasztaltam hogy ha reggel idobe veszem be ,erzem a hatasat, hogy nem kivanom a cigit.
Hat egyelore ennyit, kivanom hogy minel tobb cigisnek legyen batorsaga segitseget kerni es le tenni a cigit.
70.füstmentes napom.
Este berúgok,meg elszívok egy doboz cigit!
:DD
Jó reggelt. Kedves Bed Bug gyógyulj meg, mert szüksége lesz Rád nagyon sok embernek, szükség lesz arra a honlapra is amit tervezel, és tudod, ha csak egy embert megmentesz a világot mented meg.
De most előbb valóban magaddal törődj.
Kedves Bed Bug!
Szomorúan olvastam a soraidat!Iszonyú ez a cigaretta!Tényleg így van szívja az ember szívja,aztán beüt a baj.
Én akkor döntöttem el,leszokom erről a szarról,mikor a kicsi fiam,Dávid azt mondta nekem:apa meg fogsz halni,ha tovább cigizel.A papa is nagyon csúnyán köhög már!És akkor eldöntöttem.Elmegyünk apósomékhoz,mindketten cigiznek,nem tudják megállni addig sem,míg ott vagyunk.Annyira köhögnek mindketten,hogy rossz hallgatni.Hazajövünk tőlük,cigiszagú a ruhánk,undorító!!!
Műszerész vagyok.Javítottam nekik a monitorukat.Szétszedtem.Bűzlött a rohadt cigarettától az egész!A monitor nem szívja be a füstöt!Akkor a dohányos tüdőben milyen mennyiségben lehet ez a szemét!!??Tisztelt Bed Bug!Minden jót kívánok neked!!!!
Aki pedig eldöntötte,le szeretne szokni erről a szarról,sok sikert neki!!Üdvözletem,Jimmy
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák