Bomba anyuci akció! (beszélgetős fórum)
Szia! Ez nagyon fincsi. :))))
Nálam ma gyümölcs, délutánig, aztán irány Velence. :))))) Ott nem fogok gyümölcsözni már. :))
Ma nagyon csinit mérlegeltem.
Jo reggelt CSajok!Jöttem kavezni!Kinel mi lesz a mai menü??
Nálunk elég ütös kaja lesz,de majd megpr. keveset. Túrós tészta, halpörkölttel:-S!
Végre nem esik itt.Es mar csak ötöt kell aludni és repülünk haza!!!
Sziasztok...
Köszönöm a kedves szavakat....
Bízom benne hogy mihamarabb megoldódik az életem ezen része.
Majd fotózok és teszek.
Löket igen,olllyan szinten sztreccs hogy ihajjjj!Pont arra gondoltam,várom azt az eredményt hogy ez LÖTYÖGJÖN rajtam!!!!!Az már aztán eredmény,basszus!
Ezzel a sz@ros 4 kilóval küzdjek meg elsőre idénre!!!!!!!!Akkor kezdődik a 7-es korszak.
Ma levesezek megint.
:( ez nem jó hír....
azért sok puszi megy!!!
Nálunk Beni,Rubi a családon belül van még Bogyó,Lajbi,Bumba (így mondta ki Ruben nevet az unokahugom kétévesen :) ) Gyuszi :)
Ennyi neve van :) Amúgy én Rubennek hívom,valahogy ez tetszik,meg kicsim,töki,bogyó :P mikor hogy jön,de hallgat a Rubenre :)
Szerencsére :)
Mi nálunk leültem férjemmel a nethez és 400név közül kettő tetszett neki szerencsére nekem is tetszett ez a név,így a Ruben mellett döntöttünk,de nagyon tetszik szeretem :) Ha kislányunk lesz a következő már megvan a neve: Korina :) De az Ivett is tetszik,az én nevem csak az eredeti alakja jönne Yvette :P de csak második névként max :) vagy inkább ha a 3ik is lány lenne...
Ja amúgy sziasztok, kicsit sűrű reggel, még csak most jutottam ide.
Hihetetlen, hogy múlt héten gyüminap után 79,1 voltam, azóta se bírom ezt átlépni. Holnap gyüminap ismétlés, valaki csatlakozik? :)) Mondjuk nem leszek gépnél holnap déltől, kiruccanunk Velencébe. :))))))
köszi.
Csajok olyan jól érzem magam az új csizmimben meg farmerban.Lehet lefotózom magam,mert lehet nem is nézek ki jól csak úgy érzem.Bár a régi képekhez képest
Sziasztok csajok....
Nem vagyok tul fényesen....
Nem is írok semmit....
Mert csal elsírom magam...
folyton én vagyok a szar, a bunko, a köcsög.........
A lényeg ott a naplómban.....
:(
Na örülök hogy rendbejöttetek!:))
Mit mond elfogadja már hogy ez van,te meg őt szereted?????(És még a nők hisztisek mi:))
Nekem is Ruben a kisfiam!!!!Ti hogy becézitek.Nekem a Beni becenév tettszett nagyon végül is ehhez kerestünk nevet!:)Komolyan.Keresgéltünk:Bence,Bendegúz,....
Aztán nem engedtem a Rubenből,mert a tesónak apa találta a nevet(nem akarta amit én)Mondtam akkor most én adok!Aztán tettszett neki.
A tesó Ramóna,Mona.Én Nadint vagy Liliánát akartam....hallani sem akart róla,aztán ahogy mondta hogy becézzünk Monának,beleszerettem abba is!:))
uh,van súlyuk! Az enyém 11kilós,de én bírom őt,viszont tényleg jó tornázni,jó érzés mozogni újból,én sokat mozogtam férjem előtt!
Aztán nehogy kifuss az erdőből :)))