Beszélgessünk a Hoxa portál receptjeiről (beszélgetős fórum)
Köszike csajok:)
Szerintem akkor megcsinálom eggyik nap:)
Egy kérdés, meg kell hámozni a cukkinit?
Puszi:D
Nekem mindegy, hogy cukkini, tök, patiszon, vagy mi van otthon, mindháromból csinálok főzeléket, ugyanúgy. :) Nagyon minimális az ízkülönbség, bár van, az kétségtelen....
Szerintem nagyon finomak ezek... Még a gyerekeim is megeszik! :))
Megcsináltam a Brokkolis párizsi kosárka, tükörtojással (update 1-es) reciké:P
Nagyon finom!:D
Aki feltette az előbb a fahéjas zserbót,az azonnal induljon el hozzám és hozzon egy tányérral!!!!!
:)))))
Tinendo!
A karamellás forrócsokiba lehet vaniliás cukrot tenni vanilia rúd helyett?
Ha igen, akkor kbé mennyit?
Igen, már csináltam!
Nekem is bejött!
Egyébként ez alapból egy szakácskönyvben van!
A másik honlapon az a szakikönyvet használják...többek között:))))
nefis!!!
te kipróbáltad ezt a levest???
mi szeretjük a sütőtök-krémlevest,ha ez is jó,akkor kipróbiznám :)))
Elolvastam bag328 receptjeit, hát zabálnivaló a pasi!!!
Nézzétek meg, nekem egészen fedobta a napom, akkorát nevettem, nagyon aranyos, tipikus pasi!!!:)))
Nincs jobb ötletem!
Kifogytam az okosságokból! ;)
Ott én is néztem, de az nem annyira szimpi, nekem máshogy rémlik a dolod!!!
/Azért köszi "okoska"!:)))
Szia!
Én még nem készítettem, de megnéztem:
www.mindmegette.hu, vagy a google-ba írva több receptet is találsz!
Jó készülődést!
Üdv
SEGÍTSETEK!!!
Ti hogyan szoktátok főzni a kapros zúzalevest???
Itt állok a zúzával, és nem találom a receptet, amit a múltkor félretettem, itt tuti, hogy meglesz jelszóval! Úgyhogy az tuti, hogy ott van, csak hol van az ott???
Philadelphia torta (12 szelet!)
Nekem van feltéve, elvileg natúr krémtúróval is meg lehet csinálni!
Én már kipróbáltam, és nagyon fini!
Valaki tud valami okosat krémtúróból?
van itthon egy kiló, de nem az az édes, hanem natúr.
Ma is raktam fel 1-2 receptet, de sajnálatomra nem nyert még nagy sikert.
Van még egy jó receptem, ma megcsináltam a családnak és nagyon ízlett nekik.
Fűszeres vaj vagy túró:
a puha vajat vagy a kevés tejjel lazított tehéntúrót sóval és sok, nagyon apróra vágott zöld fűszerrel habosra keverjük. A fűszer lehet kapor, lestyán, petrezselyem, snidling, kakkukfű, medvehagyma, retekcsíra, külön vagy vegyesen. Színezhetjük, gazdagíthatjuk főtt tojás sárgájával, reszelt sárgarépával, kurkumával, pirospaprikával, pépesített avokádóval, ízesítéshez a mustár, a hagymás só minden zöld fűszer mellé jól illik. A fűszeres vajat és túrót héjában főtt vagy héjában sült krumplival, pirítóssal, kaláccsal, pogácsával kínáljuk.
Én személy szerint kézzel írom le innen a recepteket. Van egy tutis füzetem számukra. Egyébként megcsináltam a bácskai rizseshúst. Nagyon finom lett. :)
(Eve20, köszi a receptet)