Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt! fórum

2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt! (beszélgetős fórum)


2009. szept. 1. 15:07

Na jó...a futásról lebeszéltetek. Maradok a bicajnál meg a lépcsőnél. Talán kipróbálom a görit majd. Esetleg kicsi táncolás a kedvenc számaimra biztos megteszi hatását :) Karra meg hasra Rubint Réka 20 perces tornájából próbálok meg pár percet kibirni (merthát azok kegyetlenül nehezek!), esetleg Alexandrát is kipróbálom majd ha megjavíttatom a gépem és lesz kedvem átcipelni a nagyszobába :) Na ennyit a kialakult mozgástervemről.

Kajatervem még nincs teljesen kialakítva. Odafigyelek, hogy szénhidrátot ne egyek semmilyen formában, vagy legalábbis nagyon minimális mennyiséget, de ne minden nap. Cukrokat, zsírokat teljesen kizárom. Előveszem és átböngészem az Update 1es listámat (ezzel az a problémám, hogy én nem Magyarországról vagyok, úgyhogy számomra nem beszerezhetőek a speciális Norbi kaják) és leírom magamnak egy lapra azok közül a kedvenceimet.

Esküszöm teljesen el vagyok képedve magamtól...micsoda akaraterő, micsoda kedv, izgalom, hogy sikerüljön...hmmm...jó...csak tartson sokáig!!!!! :)

111. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 105. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 14:55
Ha biciklizes kozben faj a terded, akkor futas kozben is fog, szerintem.
110. sheidi (válaszként erre: 107. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 14:29

Szia!

Üdvözlet közöttünk!

Nem szükségszerű, hogy Norbi nevezetű kajákat egyél csak. Annak megfelelő termékek, vagy hasonlóak vannak. Inkább a kódokra gondolunk, hogy melyik kaja az amit egész nap ehetsz. Tényleg hatásos, csak be kell tartani! Torna: nehezebb vagyok, mint te. Nálam Alexandra tornája vált be, most fogok egy másikat kipróbálni, majd elmondnom milyen volt. A futás nagy súllyal kifejezetten káros! A séta vagy a gyorsabb séta a megfelelő, ezért ki sem nevetnek! Meg az úszás.

109. dragonessa (válaszként erre: 106. - Geridina)
2009. szept. 1. 13:57
na az még jobb, mert mi meg 200 km-ről, Szegedről...
108. dragonessa (válaszként erre: 107. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 13:56
szerintem kezdetnek a hosszú séták is megtennék hatásukat. mindennap egy óra séta. kicsit gyorsabb ütemben...
2009. szept. 1. 13:36

Szerintem nekem az aerobik válna be a legjobban, csak azzal is sok problémám van :( Közösségbe nem járnék el, kizárólag csak itthon szeretnék különböző cd-kre. Viszont, a szobám (ahol a számítógépem van) túl kicsi ahhoz, hogy nekiálljak keményen aerobikozni, a számítógépem meg egyrészt eléggé nehézkes lenne átcipelni a nagyobbik szobába, másrészt meg amúgy is most meg van kattanva, mert folyton indul újra magától :(

Szóval nem tom mit találjak ki...amit itthon lehet csinálni...ami átmozgatja az egész testet...Valami ötlet?

106. geridina (válaszként erre: 102. - Dragonessa)
2009. szept. 1. 13:31
Mi 50 km-ről jártunk fel, minden nap az injekciók meg minden miatt. Sőt,
105. Pufóka6 (válaszként erre: 93. - 8fe4afaa5f)
2009. szept. 1. 13:27

Köszi a jótanácsokat! Én is sokszor hallottam már h a futás csak rendes földes talajon egészséges, aszfalton nagyon káros tud lenni, de viszont nagyon hatásos...szerintem attól lehet a legtöbbet és leglátványosabban lefogyni (főleg ha az ember betekercseli magát a ruha alatt és úgy fut).

A bicajjal nekem több problémám is van sajna :( Először is iszonyatosan nyomja a hátsóm, ami így bicajozás közben is és utána is üléskor eléggé fáj, másodsorban nem izzaszt csak ha nagyon gyorsan tekerek, akkor viszont sajog a bal térdem :( Mivel nem izzaszt, ezért szerintem nem is igazán égeti a zsírt, hanem inkább izmosít. Én viszont nem szeretnék izmos lenni, csak amolyan "normális". Harmadsorban pedig szerintem csakis a lábakat mozgatja meg, nekem viszont a hasamon és a karjaimon is jelentősen (és nagyon csúnyán) látszik a túlsúly :(

104. dragonessa (válaszként erre: 103. - Geridina)
2009. szept. 1. 13:26
3 honap alatt???? De szép is lenne...Á, nekem nembiztos hogy lesz ekkora kitartásom hozzá. És norbis kaják nem túl drágák? Legalabbis ahol lakom eléggé húzos áron adják. Már amit lehet kapni.
103. geridina (válaszként erre: 98. - Dragonessa)
2009. szept. 1. 13:24

Figyi, ha van kedved olvass bele a naplóm elejébe, január 5-én kezdtem. A 15 kilód az update-vel simán lemegy 3 hónap alatt. Nekem ezzel a módszerrel tuti a havi 5 kiló, de ha minden nap lenyomnál az aerobzónát, több is lehetne. De a tornával mindig gondban vagyok:)

Csak a kódokkal is lehet fogyni, de nekem például torna nélkül be sem indul

102. dragonessa (válaszként erre: 99. - Geridina)
2009. szept. 1. 13:23
te is lombikozol??? Hát, mi vidékrol kell hogy feljárjunk, elég car ügy:(
101. geridina (válaszként erre: 96. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 13:23

Szívesen.

Most például eszem a tegnapi gyrosos csirkémet, isteni, és eszembe sem jut a kenyér. Igaz, az 1-esekből én annyit eszem amennyit nem szégyellek. Ha már az ember tényleg csak 1-eseket eszik, akkor had egyen annyit amennyit kíván, nem?:)

Na, ezt hallaná norbi:)

2009. szept. 1. 13:23
ja tényleg eddig kinek mi vált be? Mármint fogyókura
99. geridina (válaszként erre: 97. - Dragonessa)
2009. szept. 1. 13:22
Most nézem, hogy van egy fórum, ahol én nem vagyok, de hasonló a helyzetünk. Igaz, ennyire távolra nem kellett mennünk a babáért, csak a harmadik lombikig:)
2009. szept. 1. 13:22
Már nem tudok mit kitalálni, iszonyú lusta vagyok ám. De le kéne adni vagy 15 kilót.
2009. szept. 1. 13:22
Azért gondoltam, hátha ez kordában tart majd. Nem tudom, vagy előre tervezett kaja????
96. Pufóka6 (válaszként erre: 92. - Geridina)
2009. szept. 1. 13:21
Köszi a tippet! Puszi
95. geridina (válaszként erre: 94. - Dragonessa)
2009. szept. 1. 13:21

Üdv. itt:)

Nem akarok kéretlen tanácsokat adni, de nem biztos, hogy jó a füzet. Amikor beindul a fogyás, már látod hogy jól csinálod és automatikusan megszokod a dolgot.

Nem tudom szoktál-e fogyizni, én örök fogyózós vagyok:)

2009. szept. 1. 13:13
Sziasztok, szeretnék én is csatlakozni...Én igaz mától kezdem a nagy fogyit!!!! EL kezdtem vezetni egy fuzetet mit eszek mennyit mozgok, és megprobalok hetente csak egyszer mérlegelni...
93. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 91. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 13:09

Udv koztunk!

Ugyes vagy, ha mar sikerult annyit leadni, csak vigyazz ne legyen tul drasztikus, mert akkor minden kilo visszakuszik. A szobabicikli nagyon jo. A szaladast nem ajallom, nem tesz jot az izuleteknek. En is mennek, de nekem problemam van a terdeimmel ugyhogy inkabb kihagyom. Na meg en is szegeyllek, pedig csak par kilo van rajtam megis utannamkiabalnak. :(

Ha vigyazol mit eszel, keves szenhidrat sok salata, zoldseg, gyumolcs, sovany hus, az is grillen vagy parolva, tejtermekek, es a biciklizes jot fog tenni. Nekem taposogepem van, a bicikli sajnos nem fer be a szobab. A baratnomnel kiprobaltam es nagyon hatasos tud lenni.

92. geridina (válaszként erre: 91. - Pufóka6)
2009. szept. 1. 13:08

Szia.

Szerintem próbáld ki az update kódokat, mert hiába van meghatározva mikor eheted, annyira nagy az 1-esek tárháza, hogy olyan kajákat hozhatsz össze belőle, hogy nem is tudsz más kajára gondolni, annyira finomak.

Arra vigyázz, hogy ha az update-t választod, ne keverd mással, mert norbi módszere egészen másra alapul mint a többi.

Sok sikert és kitartást Neked is

2009. szept. 1. 13:03

Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok :) Bár én nem augusztus 31-től kezdtem a fogyit, hanem augusztus 28-tól :)109,8 kilóról indultam és ma reggel már -4,5 kg-t mutatott a mérleg, ami nagyon nagyon ösztönöz engem! A legközelebbi kitűzött cél az szeptember 26.-a, amikoris esküvőre kell mennem, és jó lenne beleférni valami régi ruhába, mert nem igazán hiányzik most az új ruhával járó pénzkidobás.

A módszerem még fejlesztés alatt áll :)Tartózkodom kicsit attól, hogy megszabott diétát kövessek, mert akkor mindig azt kívánom, amit épp nem ehetek. Ezért nem fogtam bele a 90 napos diétába, amit egyébként régebb többször is csináltam nagyon nagy sikerekkel, csak hát egy idő után mindig abba hagytam és a mértéktelen össze-vissza zabálások eredményeként ide jutottam... 21 évesen 20 deka híján 110 kiló :((

Szóval most az elsődleges célom az, hogy 26.-áig "agyonkínzom" magam, hogy a lehető legtöbb kilót adjam le, de persze azért nem annyira, hogy "neadjIsten" az egészségem róvására menjen!

Ebben az eltelt 4 napban elkezdtem (hosszú hosszú idő után) újra tornázni. Szerencsémre van szobabicajom (amire már több, mint 1 éve nem ültem fel), úgyhogy elővettem és első nap 20, második nap 25, utána meg már 2x30 percet bicajoztam. Ezen kivül pedig második nap lépcsőztem is 10 emeletet, harmadik nap már csak 6 emeletet sikerült, mert nagyon fájtak már a lábaim. A tegnapi nap pihentem, de ma reggel már megmásztam 6 emeletet és bicajoztam 30 percet.

Szeretnék esténként szaladni...csak szégyelem :( Régebb voltak rossz tapasztalataim, hogy beszóltak...úgyhogy azóta nem lehetett engem rávenni, hogy házon kivül is tornásszak.

Van görim...tavaly kaptam, de össz-vissz 5 percet volt a lábamon. Egy az, hogy valami baj van a kerekeivel, nem forognak rendesen, talán túlságosan meg van húzva rajtuk a csavar és azért...kettő meg az, hogy félek, hogy odavágom magam és megsérülök. Na de talán most ráveszem magam és egy kis segítséggel (a párom nagyon szeret görizni, az egyik legjobb barátnőm pedig most tanul és nagyon lelkes) talán én is megtanulok görizni.

Na azt hiszem elég mára ennyi belőlem, így is túl hosszúra sikeredett az irományom :)

Köszönöm azoknak, akik ennek ellenére elolvasták!

Puszi mindenkinek és kitartás!

2009. szept. 1. 11:36
por
89. kavicska (válaszként erre: 86. - Geridina)
2009. szept. 1. 11:35

Sajon nem! De most vegleg elhatraoztam! (ugyanis nagyon jol lefogytam es hazamentunk latogatoba tavaly karacsonyra es akkor sikerult visszahiznom!) Na es eddig varatott magara az elhatarozas! Ugyhogy most ujjult erovel!

De en azt kell hogy mondjam, nem vagyok ehes! Az a pr amit iszom hihetetlen! (nem hiszem, hogy ez reklamnak szamit, mert europaban nem lehet kapni)

Szoval egyaltalan nem vagyok ehes!

Mar a vacsi is meg volt nekem fel6-kor es nem is gondolok az evesre!

Hajra lanyok!

88. sheidi
2009. szept. 1. 10:43
Torna meg volt mára. Minden nap 5 perccel több.
87. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 86. - Geridina)
2009. szept. 1. 10:30
En is azotta kinlodok, de nekem 5 ment le, meg kene vagy 4.
86. geridina (válaszként erre: 84. - Kavicska)
2009. szept. 1. 09:24

Ó, kezdő vagy:)

Én január 5-től nyomom az ipart. Az első 15 kiló szokás szerint 3 hónap alatt ment le. Az utolsók nagyon lassan mennek.

85. sheidi
2009. szept. 1. 08:59

2 puffasztott szelet kenőmájassal, sok paradicsommal volt a vacsorám. Jól nem laktam tőle.

Most ittam egy rohadt keserű zöld teát, olyan volt mint az epe, nem is kívánok még semmit enni.

84. kavicska (válaszként erre: 83. - Geridina)
2009. szept. 1. 08:12

hat igen igy nem lehet konnyu!

En most nagyon eros vagyok, bar meg csak tegnap kezdtem! DE nem hagyom magam elcsabitani!

83. geridina (válaszként erre: 82. - Kavicska)
2009. szept. 1. 08:09
Igen, mindig így szokta. Beadja a számba, nincs mit tenni:) - nem tudok ellenállni

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook