Töltött káposztához kimossátok a káposztát? (beszélgetős fórum)
11. 388b941089 (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2014. dec. 23. 17:29
Sztem sem!! XDDDD
10. kisj (válaszként erre: 1. - 6b71969584)
2014. dec. 23. 17:28
Első lépés:
kóstold meg a káposztát!!!
Második lépés:
ha az ízlelőbimbóidat egy merő görcsbe rántotta, akkor mosd át, ha nem, akkor meg nem:)
(ilyen tájban a káposztások nagyüzemben gyártják
a cuccot és nincs ideje, hogy igazán megsavanyodjon)
9. Szerte Lenke
2014. dec. 23. 17:27
A savanyúsága miatt sósabbnak is érzed.
8. andi6020
2014. dec. 23. 17:26
Én beáztatom pár órára.
7. andi6020 (válaszként erre: 6. - 388b941089)
2014. dec. 23. 17:25
Semmi :)
6. 388b941089 (válaszként erre: 5. - Szerte Lenke)
2014. dec. 23. 17:24
Mi a kettő között az összefüggés?
5. Szerte Lenke (válaszként erre: 1. - 6b71969584)
2014. dec. 23. 17:23
Nem mosom át,de a töltelékbe kevesebb sót teszek.
4. smudlaagi54
2014. dec. 23. 17:17
Én nem mindig szoktam átmosni!Megkóstolom,és ha nagyon savanyúnak találom akkor átmosom.Minél érettebb egy káposzta annál savanyúbb!
3. cd806f661e
2014. dec. 23. 17:16
Én például imádom ha savanyú,de azért egy nagyon picit át szoktam mosni.
Ez szerintem ízlés kérdése,ki hogyan szereti.
2. 388b941089 (válaszként erre: 1. - 6b71969584)
2014. dec. 23. 17:15
Át kell mosni, különben nagyon savanyú marad. :)
1. 6b71969584
2014. dec. 23. 17:14
Sziasztok!
A töltött káposztánál hallom, hogy le kell mosni egy kicsit a savanyú káposztát. Viszont olyat is hallottam, hogy nem kell, mert az is egy nagyon jó ízt ad, ha a töltelék nem lenne nagyon jól megfűszerezve. Ki mossa át a savanyú káposztát és ki nem? Köszönöm a tanácsokat!