Tefal actifry olajsütő kipróbált és saját receptek (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Úgy csináltam, de valahogy nem forgatta meg, beszorultak a darabok, talán mert kicsire vágtam és nem forgott rendesen.
Szia!
Kérlek írd meg hogy csináltad, a keverőkanalat kivetted? Mennyi idő kellett hozzá, meg kellett fordítani közben? Szóval kérlek, ha van praktikus tanácsod írd meg nekem!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma vettem én is ilyen masinát, ki is próbáltam, de (biztos én vagyok a béna)a fele krumpli megégett szinte a fele meg nem sült meg. Az tény, hogy nagyon vékonyra(3,5mm)vágtam, szerintetek ezért nem lett jó? Kicsit el vagyok szontyolodva, mert azt hittem szuper lesz, erre kuka lett a kajából.
Nekem is melegszik az edény, de az természetes :)
Recepteket én még nem találtam sehol, csak a füzetében, amit adtak a masinához.
Én ma mindenféle zöldséget sütöttem benne.
Nagyon finom lett! :))
Igen a sültkrumpli illatát is érzem :)
De azért nem olyan erős, mintha serpenyőben sülne.
Sziasztok
Én ma kaptam egy ilyen szupi edényt.
Nekem is jön a gőz, elől-hátul, és ugye azzal együtt a szagok is. Nem vészes azért. Nem szabadna neki?????? És melegszik is az edény. Kívülről nem tudtam a sütés végén megfogni.
Ki is próbáltam gyorsan, sütöttem benne tarját, csirke combit, meg krokettet.
Vannak esetleg receptek fent valahol (magyarul)? Gondolok jó kis egytál ételekre, gyorsan-könnyen elkészíthető finomságokra.
:(
Akkor az enyém szériahibás lenne?
Nekem az összes fűszer illata kijön belőle, amikor hagymás pácot használtam, akkor minden hagymaszagú volt.
Neked mennyit lehet nyomni a tetőn bezárt állapotban?
Az is fura, hogy amikor beteszem a tálat és a nyelét lehajtom, mocorog benne a tál és nem áll fixen.
Actifry tulajdonosok segítsetek!
Azt olvasom mindenhol, hogy szagmentes ezzel a masinával a főzés. Nekem is van egy ilyen olajsütőm, de nekem nem szagmentes egyáltalán és azt néztem, hogy olyan mintha záródna rendesen a teteje (még lehet nyomni lefelé egy pár mm-t, akkor nem engedi ki annyira a levegőt, amit belül keringet)
Ti mit tapasztaltatok?
Itt pedig par masik recept talalhato. Hollandrol forditotta a google, szoval nyelvi helyesseget ne varjatok, de a lenyeg ertheto:
Sziasztok
En ma probaltam ki a sutot meg csak szimpla hasabot csinaltam benne. A 45 perc kicsit sok volt, a regi sutovel ennyi ido alatt meg is emesztettem, de hat sok hulyesegre kepes az ember ha szerelmes, pl olaj nelkuli olajsutot is vesz :S :D
En is a Metroban vettem es nekem is valami 3 szlav nyelven irt receptkonyvet adtak hozza. Lattam mas is jart igy. Innen le lehet tolteni angolul: [link]
Jó főzőcskézést mindenkinek! :)
:)
Nagyon szivesen beírok neked pár receptet, de ha megadod a címedet, akkor el is postázom neked a fénymásolatát.
..és a saját recepteket megoszthatod velünk a jövőben :)))
BUÉK!!!!!!!!!!! :)
Szőke köszöni a válaszokat!
Odáig eljutottam, hogy hogyan kell szétszedni, csak infó és emberi nyelvű leírás nélkül nem jöttem rá, hogy úgy is lehet benne kotyvasztani!:)
búék!
Arra gondoltam, hogy milyen kedvesek lennétek, ha pl. egy-egy receptet leírnátok nekem ide a könyvből:)
cserébe segítek online megcsinálni a gyereknek a német vagy angol házit:)
Nyilván hülyén hangzik a kérdés, de magyar nylevű leírás nélkül az élet nagyon nehéz:)
Szóval:hoyg értitek, hogy ki lehet venni a lapátot?Az egészet?Mármint arra az egész középső szerkezetre gondoltok?
De akkor lesz egy lyuk nyilván a közepén...nem baj, ha oda bemegy a kaja?
köszi:S
:)
Akkor szárnyasokat fogok főzni, holnap pulyka lesz. Már pácolódik :)
Az én receptfüzetem tőbb nyelvű és nem az elején van a magyar.... :)
Nem öntöttem semmit, de én eddig csirke és pulykahusit meg göngyölt májat csináltam benne.
Fontos a keverőlapátot ki kell venni, ha nem sült krumplit csinálsz, vagy pedig olyat amihez nem írja a receptfüzetben,
:)
Ugye milyen jó kis masina? A s.krumpli tényleg nagyon jó benne és egészséges! :)
A lapátot ki lehet venni, pl a szelet húsoknál, vagy azoknál az ételeknél, ahol a lapát nem tudna megfordulni mindenképp ki kell venni.
Hol vetted, hogy lengyelül van a szakácskönyv??
Nekem is van, túl vagyunk az eslő krumplisütésen!:)TÖK JÓ!!
Nincs kajaszag, ruha szennyesbedobás és hajmosás nélkül lehet krumplit sütni végre.Zúg kicsit a drága, de cserébe rá sem kell néznem fél óráig:)
Meglepődtem....ki lehet venni a lapátot sütésnél??neke sajnos lengyel szakácskönyvem van, de úgy nem értem sajnos. help!!!!!!!!!!
A kis füzetkében az van a sertéshúsra (szeletekre), hogy 15 perc elég, de ahogy láttam, elég erőteljesen pirult is a teteje :)
30 perc alatt szénné égett volna.
Te vizet öntöttél alá? Hogy lett puha a husid?