Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeletelve is lehet sütni a kacsamájat? fórum

Szeletelve is lehet sütni a kacsamájat? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4
2018. máj. 20. 10:22
Hízott kacsamáj? Ha igen, nem szabad sokáig sütni, mert szinte csak zsír az egész, és nagyon összemegy. Elvileg sokan nyersen eszik, tehát nincs is értelme olyan alaposan átsütni. Sózni is csak utólag szabad.
2018. máj. 18. 19:37
Egészségetekre:)
2018. máj. 18. 19:20

Végül azt csináltam, hogy kicsit vastagabb, mint ujjnyi szeletekre vágtam, jó sok zsírba tettem egy csomó hagymával. Azt hittem, hogy jól összepirulnak. De sok volt a zsír, úgyhogy abból le kellett öntenem, mert nem akartak megpirulni. Jó nagy kupit csináltam a konyhában, de az eredmény ehető lett! :)


Csak sóval ízesítettem.


Ja! És nagyon összement a máj, elég drága vacsora ez így, hogy ilyen kicsi lesz. De nem száradt ki, úgyhogy annak örültem.

2018. máj. 18. 17:39

Én még nem csináltam, de biztos finom lesz.

Szerintem nem tudod elrontani:)

Majd írd meg, hogy milyen lett és, hogy csináltad, milyen fűszerekkel.

2018. máj. 18. 17:24

Mindenképp vastagabbra szeld, olyan kér ujjnyira.


És vigyázz, mert fröcsköl.

2. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
2018. máj. 18. 17:18

Senki????? Pedig itt állok a májjal.


Na jó, akkor felszelem, belerakom a serpenyőbe, aztán majd lesz valami :)

2018. máj. 18. 17:07

Mindenhol egyben sült recepteket látok. Ha felszelem, akkor milyen vastagra és mennyi ideig kell sütni?


Help, még sose csináltam ilyet.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook