Szeletelve is lehet sütni a kacsamájat? (tudásbázis kérdés)
Végül azt csináltam, hogy kicsit vastagabb, mint ujjnyi szeletekre vágtam, jó sok zsírba tettem egy csomó hagymával. Azt hittem, hogy jól összepirulnak. De sok volt a zsír, úgyhogy abból le kellett öntenem, mert nem akartak megpirulni. Jó nagy kupit csináltam a konyhában, de az eredmény ehető lett! :)
Csak sóval ízesítettem.
Ja! És nagyon összement a máj, elég drága vacsora ez így, hogy ilyen kicsi lesz. De nem száradt ki, úgyhogy annak örültem.
Én még nem csináltam, de biztos finom lesz.
Szerintem nem tudod elrontani:)
Majd írd meg, hogy milyen lett és, hogy csináltad, milyen fűszerekkel.
Mindenképp vastagabbra szeld, olyan kér ujjnyira.
És vigyázz, mert fröcsköl.
Senki????? Pedig itt állok a májjal.
Na jó, akkor felszelem, belerakom a serpenyőbe, aztán majd lesz valami :)
Mindenhol egyben sült recepteket látok. Ha felszelem, akkor milyen vastagra és mennyi ideig kell sütni?
Help, még sose csináltam ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit lehet már most megsütni húsvétra?
- Pékek és tapasztalt kenyérsütők segítsetek! Hogyan lehet jó kenyeret sütni?
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?
- Hogyan lehet KFC jellegű, fűszeres csirkét sütni otthon?
- Milyen sütiket lehet sütni őzgerinc formában? Ötleteket kérek...
- Hogyan kell sütni a jó kacsamájat?