Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült libacomb recept

Sült libacomb recept

Elkészítési idő 110 perc

A Sült libacomb hozzávalói:
3 libacomb
20 dkg libaháj
só, bors, fokhagyma


Sült libacomb

A Sült libacomb elkészítési módja:
A combokat átmosom, ha kell kiszedem a pihéket. Gyengén besózom, állni hagyom. A hájat átmosom, összevágom, kisütöm, ebbe a zsírba sütöm a combokat. Előbb mindkét oldalát gyorsan átforgatom a forró zsírban, majd elkezdem sütni, hozzáöntök kevés vizet, mert először kicsit főzöm, majd készre sütöm. Többször fordítsuk meg, hogy jól átpuhuljon. Petrezselymes krumplival tálalom, kevés libamáj is dukál hozzá. Jó étvágyat!

Párolt káposztával is nagyon finom, ma savanyúval tálaltam!


Kategória: Húsételek receptjei


A sült libacomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook