Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"? (tudásbázis kérdés)
15. 754c7e07c3 (válaszként erre: 13. - M_Marcsa)
2008. jún. 2. 07:36
Főzeléket, mártást. :))
14. szanád (válaszként erre: 2. - Edb6c38cef)
2008. jún. 2. 07:25
szerintem ez izlés kérdése, meg ki hogy szokta meg
emlékszem a menzán inkább sósan készítették, otthon meg édesen
én az édesre szavazok
13. M_Marcsa
2008. jún. 2. 07:11
hOGYAN KÉSZÍTITEK EL A SÓskát? Mit lehet belőle?
Én levest szoktam, hasonlít a salátaleveshez, de nagyon finom.
Még mit lehet?
12. drnéni
2008. jún. 2. 06:58
Nálunk ugyanez a helyzet. Én édesewn egyszerűen undorítónak tartom, sósan imádom. Úgyhogy megfőzöm sósra, aztán a férjem becukrozza magának.
11. 4ab67f870d
2008. jún. 2. 06:45
Amúgy szerintem én azért nem ettem meg kb. harminc évig, mert édesen adták a napköziben én meg mindent sósan szeretek. Megutáltam, aztán két hónapja rájöttem, hogy tulajdonképpen imádom, csak sósan, sőt, én még bolondítani is szoktam :-)) Sajttal-fűszerekkel, és belefőzöm az apróra darabolt csirkemellet... Mmmmmmmmmm, isteni :-))
10. 4ab67f870d
2008. jún. 2. 06:42
Miért akarod "normálisan" csinálni? Készítsd el olyanra, ahogy neked ízlik.
9. lily3
2008. jún. 1. 22:34
édesen!!!pont ma csinált anyukám ebédre főtt húshoz.finom volt.
8. 8565183eb5
2008. jún. 1. 22:09
Mi sósra szoktuk
7. Cadence
2008. jún. 1. 22:08
Édesen kell szerintem és igy vissza gondolva a suliba anno is édes volt krumplival és husival adták.Fini :)
6. ritamoto
2008. jún. 1. 21:56
Édes- savanykásan, krumplival , főtt hússal-minden mennyiségben.:-)
5. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 2. - Edb6c38cef)
2008. jún. 1. 21:35
A svab vervonal nalam is stimmel :)
4. 754c7e07c3
2008. jún. 1. 21:34
Édesen. Édesen, édesen. Hm, de szeretem. Hogy lehet azt sósan megenni? :DDD
3. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 2. - Edb6c38cef)
2008. jún. 1. 21:32
Mi savanykasan ettuk :)
Elkepzelni sem tudom edesen :P
2. edb6c38cef
2008. jún. 1. 21:31
Azért kérdezem, mert én sósan és savanykásan szeretem, már anyukám, nagymamám is ilyenre készítette. De: férjem padlót fogott, hogy ezt ők mindig édesen ették otthon. Na, én meg ettől fogtam padlót. De ez nem édes kaja:))
Szerinte menzán is meg munkahelyi kajáldában is édesen adták, szerinte csak az én sváb vérvonalam készíti sósan és savanykásan.
1. edb6c38cef
2008. jún. 1. 21:29
Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..