Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pekingi kacsacomb recept

Pekingi kacsacomb recept

A Pekingi kacsacomb hozzávalói:
4 db kacsacomb
3 ek szójaszósz
3 ek méz
2 dl víz



A Pekingi kacsacomb elkészítési módja:
1 A combokat gondosan megtisztítjuk, jól megmossuk, leszárítjuk. 2.A húst bekenjük méz-só-szójaszósz-víz keverékkel és egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük. 3.Mielőtt a sütőbe tennénk, még egyszer átkenjük a páclével. 4.Hőálló tálba tesszük, és kevés vizet önünk alá. A sütést 150 fokon kezdjük alufólia alatt. Sütés közben néhányszor átkenegetjük a páclével. 5.Amikor már majdnem kész (ez kb 1,5 óra), levesszük a fóliát és a hőmérsékletet 200 fokra emeljük. A kacsának szép pirosnak, ropogósnak kell lennie.


Kategória: Húsételek receptjei


A pekingi kacsacomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook