Parlagfű (beszélgetős fórum)


1 2
2011. máj. 28. 21:06
Volt azelőtt is, csak éppen szinte mindenfelé kaszálás, legeltetés; az árokpartok, útszélek, kaszálók, rétek, legelőlök rendbe téve; a pihentetett földdarab is lekaszálva. Szóval nem volt "vad ugar", amerre a szem ellát.
2011. máj. 28. 21:01

Azok kultúrnövények. A parlagfű pionir gyomnövény, és nem is ide való.

Korábban azért nem volt senkinek semmi baja vele, mert a hetvenes évekig nem terjedt el robbanásszerűen.

2011. máj. 28. 20:03

Évtizedeken át együtt éltünk a parlagfűvel, és nem volt senkinek semmi baja. Nem ismertük a káros hatását azonkívül, hogy erő kellett ahhoz, hogy ki tudjuk húzni esetleg. Igaz, nem is nőtt meg nagyra, és nem a betonrengetegben éltünk.

Ezzel az erővel a paprikára, kukoricára, burgonyára stb. is mondhatjuk, hogy nem őshonos.

2011. máj. 28. 19:23

Európában nem őshonos, teljesen természetellenes és káros a jelenléte, Amerikából hurcolták be, de a természetes "ellenségei" ott maradtak.


Nagyon erőszakos, a pollenje súlyos erőszakos allergiát okoz.


Weixl-Várhegyi László számomra nem hiteles forrás, mert érzésem szerint sokat ferdít, hibás következtetéseket von le...

3. Lilibeth59 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2011. máj. 28. 18:34

Már olvastam (írtam is), de nagyon jó, hogy akit érdekel a téma, el tudják itt olvasni, ÉRDEMES!


Köszönöm.

2011. máj. 28. 14:00

Közben megtaláltam a cikket.


A parlagfű kiirtása megvezetés !!!


Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY kiirtása mögött!


A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen

fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra

egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta,főzelék, barna rizs).


Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva

tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.


Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző

tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.


Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehéz kalapácsokat.


Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.


Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.


Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?


Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!


Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének

fokozásával éri el.


Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig

meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a

rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.


A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irtatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!


Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit.


Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor

nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.


Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek,

hogy első számú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is

intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.


A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!


Weil-Várhegyi László


feltaláló, mérnök-randiesztéta, energetikus, fitoterapeuta,

életmód,-és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász.


A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és

Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője.

2011. máj. 28. 13:47

Mit tudtok a parlagfűről?

Olvastam egy cikket róla, hogy a parlagfű gyógynövény, fogyasztása ajánlott, főleg most, mikor még jó zsenge, de megszárítva gyógyteaként és porrá őrölve joghurtba, kefirbe keverve is nagyon egészséges.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook