Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pácolt rántott hús anyós módra recept

Pácolt rántott hús anyós módra recept

A Pácolt rántott hús anyós módra hozzávalói:
10-12 szelet sertés karaj
2-3 kanál majonéz
1-2 kk mustár
1 kis fej hagyma reszelve
fűszerek ízlés szerint (só, bors...)
olaj
A panírhoz tojás és zsemlemorzsa


A Pácolt rántott hús anyós módra elkészítési módja:
A hagymát lereszeljük, öszzekeverjük a majonézzel, a mustárral, a fűszerekkel és egy kevés olajjal. A húsokat nem túl vékonyra kikloffoljuk. A majonézes páccal bekenjük, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kipanírozzuk és megsütjük!

Az olaj helyett lehet oliva olajjal is készíteni!
Ha csak egy órát pácolódik a hűtőben is érezni rajta a pácot!
A panírozásnál arra kell ügyelni, hogy a panír NEM ázhat át!! Mindig annyit panírozzunk, amennyit egyszerre meg is tudunk sütni!

Jó étvágyat!!! :)


Kategória: Húsételek receptjei


A pácolt rántott hús anyós módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook