Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pácolás és grillezés recept

Pácolás és grillezés recept

A Pácolás és grillezés hozzávalói:
6 sz tarja,
2 sz csirke mell
zöldségek és fűszerek tetszés szerint
mustár
olaj
fokhagyma



Pácolás és grillezés

A Pácolás és grillezés elkészítési módja:
A húst pár nappal előtte olajos mustáros pácban kevés fokhagymával só nélkül légmentesen lezárva hűtőben tartjuk. Sütő alkalmatosságtól függően előmelegített lapon az egyik oldalát puhára sütjük majd a zöldségeket mellé helyezzük és megfordítjuk a húst.a végén együtt sütjük meg pirulásig. Lehet kertben tárcsán, szabad tűzön,vagy asztali grillen,Hot Pan.-ben is készíteni.


Kategória: Húsételek receptjei


A pácolás és grillezés elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook