Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Olcsó ételek a mindennapokra fórum

Olcsó ételek a mindennapokra (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2013. jan. 31. 07:33
Most elmegyek az ovia a kicsivel,de utánna elolvasok minden tippet.....ha még lesz...és jegyzetelek :)
60. Nívea (válaszként erre: 58. - Kaminka)
2013. jan. 31. 07:32
Szívesen! :)
59. Nívea (válaszként erre: 57. - Pocak25)
2013. jan. 31. 07:31
És ha nincs tojás, akkor rántott leves. Csak a köménymagot pirítod meg olajon, aztán liszt bele, majd pirospaprika, felöntöd vízzel és só, bors. Száraz kenyérből is lehet mellé csinálni pirított kenyérkockákat hozzá.
58. kaminka (válaszként erre: 54. - Nívea)
2013. jan. 31. 07:30
ez nagyon jó,köszönöm,ki fogom próbálni!
2013. jan. 31. 07:30
Grizes tészta,ahhoz sem kell sokminden.tojásleves,
56. Nívea
2013. jan. 31. 07:30
Tésztából sokféle ételt tudsz készíteni, ami olcsó: grízes tészta, krumplis tészta, gyerekek szeretik a menzán a kakaós tésztát is (fúúúúúúúj) :DD Bár nem éppen a legegészségesebb és legdiétásabb étel, de azért heti 1-2 alkalommal szerintem belefér annak, aki nem diétáztatja a családot.
55. kaminka (válaszként erre: 53. - Belladonna3)
2013. jan. 31. 07:29
ettetek már maradék tört krumpliból készült krumplis pogácsát?Nagyon finom,egy kis rántott levessel egész jó ebéd.Vagy héjában főtt krumpliból tepsis krumplit?Csak hagymával és egy kis füszerrel?Az is finom,és ha nincs más otthon,ez is laktató ilyenekre gondoltam amikor elindítottam ezt a fórumot,csak rosszul fejeztem ki magam :)
54. Nívea
2013. jan. 31. 07:28
Ha nálunk üres a hűtő, akkor benézek a kamrába. Kb. 60 Ft egy doboz paradicsomkonzerv. Nem márkásat veszek. Vagy egy doboz paradicsomlé kell hozzá. Hagymát pirítok, aztán ezt felöntöm a paradicsomlével, vagy belekeverem a konzervet(az a sűrített paradicsom), ezt felöntöm kicsi vízzel vízzel. Ebbe rakok fokhagymát, bazsalikomot és oregánót (ezek a fűszerek mindig vannak itthon). Ga van esetleg gombára pénz, akkor a hagymán a gombát megpárolom és csak utána teszem bele a paradicsomot. Na én ehhez kifőzök spagetti tésztát és már eszünk is. Kb. annyi idő alatt elkészül a paradicsomszósz, míg a tészta megfől, úgyhogy először a vizet rakd oda forrni. Egyszerű, finom, laktat (engem) és olcsó.
2013. jan. 31. 07:23

Ezzel a munícióval amit leírtál,talán egy sétapörköltet,kirántott asztalfiókot,esetleg sóhajlevest báránygombóccal lehet produkálni.

Nem kell hozzá csiribí-csiribá,de még abrakadabra se. ;D

52. kaminka (válaszként erre: 51. - 4244093cd0)
2013. jan. 31. 07:22
Csak képletesen írtam hogy üres,pontosan arra gonsoltam,hogy ha ebből is van egy kicsi,meg abból is,akkor mit lehetne belőlle kihozni.Nekem sokszor 600 ft ból kell varázsolnom,hat szenélyre,Ma pédául krumpli főzeléket,
2013. jan. 31. 07:13

Üres hütő és kamrából nem lehet "varázsolni".

Ez nem leszólás ,hanem tény.Szerintem kicsit pontosíts hogy kb mennyibből személyenként szeretnél varázsolni?:))

2013. jan. 31. 07:09
Sziasztok,azért írtam,hogy varázsoljunk ebédet,mert sokunknál bizony üres a kamra,a hűtő,és mégiscsak kellene valamit tenni az asztalra.Szeretnék ötleteket kapni,és talán adni,hogy ki milyen trükköket tud,milyen ételt tud elkészíteni minimális költségvetéssel.Nem azért irtam,hogy egymást leszóljuk,és kritizáljuk,hanem azért,hogy jó ötleteket adjunk egymásnak.Kíváncsian várom ki mit varázsol?
49. lúdanyó (válaszként erre: 48. - 7161d4c2ec)
2012. aug. 4. 17:53
hát igen plinkának viszi el egy ember de abból nekem semmi hasznom..:(
48. 7161d4c2ec (válaszként erre: 47. - Lúdanyó)
2012. aug. 3. 17:49
aszalás? pálinka?
47. lúdanyó (válaszként erre: 44. - Smudlaagi54)
2012. aug. 3. 17:04
még a tavajiból is van egy csomó...:)
46. Sylvia81 (válaszként erre: 45. - 7161d4c2ec)
2012. aug. 2. 22:14
Úgy még olcsóbb. ;)
45. 7161d4c2ec (válaszként erre: 42. - Sylvia81)
2012. aug. 2. 20:17

Igazad van, jó lehet így.:)

Csak lehet a levesig nem jutna el.:)

44. smudlaagi54 (válaszként erre: 41. - Lúdanyó)
2012. aug. 2. 20:00
Csinálj belőle lekvárt!
43. smudlaagi54 (válaszként erre: 36. - Gevi1931)
2012. aug. 2. 19:59
Én tölteni is szoktam a farhátat.
42. Sylvia81 (válaszként erre: 34. - 7161d4c2ec)
2012. aug. 2. 19:38

Lehet, hogy túl forró volt a serpenyő...

Akkor a tutinak tűnő megoldás: kenyérpirítóba a szelet kenyérrel, mikor kijön, azonnal bele egy pillanatra a fokhagymás cuccba, majd csak utána kockázni.

Vaaaagy, egész fokhagymával megkenni, rá egy kis só (szerintem el is maradhat) és csak kihűlés után kockázni, hogy a fokhagyma ízét jó átvegye, és ne oldódjon ki belőle, mire a 3. kanálig jut az ember a levessel. :)

2012. aug. 2. 19:16
rengeteg a szilvánk majd abból kel valamit kezdeni...)
2012. aug. 2. 19:01
Pásztortarhonya :)
2012. aug. 2. 18:53
paprikás krumpli nokedlival, nudli , szilvásgombóc, krumplistészta, zöldborsópörkölt nokedlival
38. 7161d4c2ec (válaszként erre: 37. - A14deb9047)
2012. aug. 2. 18:53
imádom... főtt hússal, zöldséggel:)))))
2012. aug. 2. 18:51
kapor/torma mártás;
2012. aug. 2. 18:51

Nagyon sok mindent lehet készieni pl. csirkefahátból


Paprikás csirke, grillbe sütve, nagyon finom rizsesen is, még rántani is lehet.

35. lúdanyó (válaszként erre: 27. - Sylvia81)
2012. aug. 2. 18:50
hogy ez mijen jó öttlet...))
34. 7161d4c2ec (válaszként erre: 27. - Sylvia81)
2012. aug. 2. 18:50
Hasonlót már én is próbáltam volna, csak sajnos valamit nem jól csináltam, mert a kenyér inkább égett, mint pirult.
33. Sylvia81 (válaszként erre: 30. - Sbobe1973)
2012. aug. 2. 18:48

Bevallom, sosem próbáltam, most jutott eszembe...

Ugyanis ma és tegnap bóóóti krutonnal volt cukkinikrémleves.

32. 97f33311ff (válaszként erre: 29. - Sylvia81)
2012. aug. 2. 18:47

Megértem:)))

Anyukám hó végén sokszor csinál valami kelt tésztás dolgot,+rántott levest

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook