Norbi süteményei közül sokhoz kell zabkorpa, viszont csak zabpelyhem van. Ha ezt porrá darálom, használhatom korpa helyett? (tudásbázis kérdés)
11. VTünde
2011. jan. 7. 19:00
Tud segíteni vki a zabkorpa darálásban?
10. Mira0512 (válaszként erre: 1. - Anthico)
2011. jan. 7. 18:58
Az update alapja a szénhidrát csökkentése. A zabpehelyben pedig sokkal több van, mint a zabkorpában. :(
9. VTünde
2011. jan. 7. 18:55
Én is láttam olyat h gyümölcssali 1-es amiben banán is van, az meg 2-es talán...
Nem értem:S
8. VTünde (válaszként erre: 6. - Anthico)
2011. jan. 7. 18:54
Aro-sat vettem, de ugye abban sincs semmi, főzős,no ebben bíztam, ugyanis most csináltam madártejet édesítővel, akkor az elvileg 1-es...
Igaz? :)
7. Anthico (válaszként erre: 4. - Vakri)
2011. jan. 7. 18:53
Hmm..jogos...
De akkor miért van Norbi egyes sütijeinél zabpehely alkotó? Elvileg a Karcsúság receptjeiben minden 1-es kódú.
6. Anthico (válaszként erre: 5. - VTünde)
2011. jan. 7. 18:52
A dr oetker-es az 1-es kód, mert ahhoz cukrot kell adni, h íze legyen. Szóval tej + pudingpor önmagában 1-es, aztán azzal ízesíted, amivel akarod :)
5. VTünde
2011. jan. 7. 18:43
Sziasztok!
Nekem is lenne kérdésem: a zabkorpát mivel tudom finomabbra darálni a palacsintához?
Esetleg azt tudja vki hogy a pudingpor hanyas kód?
most kezdem nézegetni ezeket.
Köszönöm!
4. vakri
2011. jan. 7. 18:04
Használhatod, de a zabpehely darálva az a zabpehelyliszt, az pedig 3-as!
3. Álomvirág1
2011. jan. 7. 17:48
Én használtam már. Tényleg más, mert nem duzzad meg, mint a korpa, de szerintem jó azzal is. Az UP értékén nem változtat.
2. 4aeed0a8dd
2011. jan. 7. 17:34
Használhatod, de más lesz. Ízre, állagra és kalóriatartalomra is.
1. Anthico
2011. jan. 7. 17:33
Norbi süteményei közül sokhoz kell zabkorpa, viszont csak zabpelyhem van. Ha ezt porrá darálom, használhatom korpa helyett?