Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után? (beszélgetős fórum)
Húúú, van ennek egy neve, de én képtelen vagyok megjegyezni.
Agyonfőzött csirkehús, ami cafatokra fő, azaz olyan mintha össze lenne tépkedve, ez a hús a péksütibe és zöldségek vannak még benne, meg szósz...
Tepett husos szendvics XD Az milyen?
Mi foleg szendvicseket csinalunk meg wrapokat, de ez uj nekem.
Akikre alapoznak a vendéglátók, azok ezeket eszik....
Tépett húsos szendvicsek, agyon főzött húsok, különlegességek.
A fiam rendezvényszervező és az általa szervezett rendezvényeken éhen halnék...
Ehhez a részéhez nem értek.
De bármilyen vállalkozás tervezésekor úgy kell számolni, hogy bőven nyereséges legyen. Jusson fejlesztésre, tartalékra, normális bérezésre is.
En par kocsmat tudok otthon, akik csinalnak ebedidoben menut, egesz olcson, es egyszeru, hetkoznapi kajakat. Az egyik az egyetem, kollegium mellett van, sok diak onnan veszi ez ebedet, este meg oda mennek vedelni.
A masikak meg kicsit massziv taplon fetrengos filingjuk van. Csak a kajaert nem erne meg tartani a helyet.
A picit jobb menu kategoria arban is tobb, az ettermekben, es ok ala carte is dolgoznak.
Egyik sem az a kategoia, amit egyedul, minden tapaszatalat nelkul lehetne vinni.
Amugy nem tudom, ez a nevtelen a felhasznalo-e, aki elvileg vendeglato fosulit vegzett, de itt kerdezgette, hogy adag hust csinaljon, es total lejott, hogy nulla konyhai tapasztalata van.
Egy rendes hamburger abszolut nem mu, es nem is unalmas.
Otthon volt egy pizzeria, akik pl. maguk gyurtak, sutottek a nagyon finom, egyedi zsemlejuket.
Egy masik burgeres is volt/van (nem tudom), nagyon forgalmasak, mindig friss, alapanyot hasznaltak, nagyon jo, iz kombinaciokat csinaltak.
Meg pl. van egy lanc, Hollandiaban voltam naluk, miutan felvettek e rendelest, a kivalasztott husbol frissen gyurjak a huspogacsat. Amilyen forgalmasak, nekik elhiszem, hogy a kobe tenyleg kobe hus.
A vállalkozói kiváltásakor nemcsak a vendéglátási tev-et (hotdog, lángos, stb.) kell beíratni, hanem az u.n. "palackozott italok" és "csomagolt élelmiszerek" kereskedését is. Ez utóbbihoz tartozik a kávé, tea, édesség, fűszerek, hasonlók árusítása is.
A palackozott italokért akkor is odamennek, mert hazaviszik, és a kávé, tea csomagok, apró kis akármik... szét kell nézni, a jelenlegi 100 Ft-osok csomagolt fűszereit, egyéb apró kis árukészleteit. A műanyag-árut felejtsd el. :))
A kérdésem még mindig ugyanaz.
Finom is lesz?
Ha van időd, pénzed kivárni a teljes nyitást, akkor most vannak üzletek amik bezárnak.
Egy ilyen üzletet néznék ki nagyforgalmú úton, irodaházak környékén.
Egyelőre még teljes személyzet sem kell.
Csak hamburger és hotdog nem elég színes kínálat.
Mindenképp nagy forgalmad lesz tavasszal, ha a korlátozások megszűnnek és nem csak kiszállítással lehet majd étteremi kaját rendelni.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Ausztriai munka vendéglátásban
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Aki vezetett már presszót, vendéglátó egységet, kérem segítsen!!
- Ismer valaki a Ferencvárosban, a Mester utca mentén olyan vendéglátóipari egységet, ahol zöld- illetve gyümölcssaláta is kapható?