Miért lett kemény a linzerkarikám? (beszélgetős fórum)
10. 871a784b06 (válaszként erre: 8. - Wanda8)
2010. okt. 19. 13:47
ugye ugye..mondom én, h a recepttel van a baj:)
9. 4f8ae69d1b
2010. okt. 19. 13:44
Fémdobozban,neylonban később megpuhul..
az ilyen tésztálnál pedig fontos,hogy hideg vajjal dolgozz..
ha nem fog puhulni,próbáld meg picit tejbe mártogatva pár percre sütőbe tenni../legalább is én ezt még kipróbálnám../
8. wanda8 (válaszként erre: 4. - 5faeea2860)
2010. okt. 19. 13:44
nekem az új recepttel készült linzerkarikám azonnal puha,nem keménykedett meg!
7. Miss Jane
2010. okt. 19. 13:42
Hahó, én már nagyon régen készítettem linzert, és azt sem cukorral, hanem fruktózzal, de nekem is első nap ropogós volt, és másnapra puhult be, és akkor lesz igazán finom. Persze lefedtem, hogy ne száradjon ki.
6. 2e0264df59
2010. okt. 19. 13:40
valóban, utólag puhul/puhulhat
5. 2e0264df59
2010. okt. 19. 13:39
nagyon kidolgoztad a tésztát vagy túl meleg volt közben és nagyon megolvdt a vaj
4. 5faeea2860 (válaszként erre: 2. - 448f1a930a)
2010. okt. 19. 13:39
szia..tudod ugye ,hogy a linzer utólag puhul be???mikor megsül kemény..ropogós.
3. 871a784b06 (válaszként erre: 2. - 448f1a930a)
2010. okt. 19. 13:38
lehet az volt a baj, hogy mindent úgy csináltál ahogy le volt írva:D
2. 448f1a930a
2010. okt. 19. 13:36
Szerintetek mit csinálhattam rosszul,de nagyon kemény lett 2 adag linzerkarikám.Mindent úgy csináltam ahogy a sütis könyvben volt.
1. 448f1a930a
2010. okt. 19. 13:35
Miért lett kemény....?
További ajánlott fórumok:
- Ha a mézeskalács tésztája kemény lett, még mit lehet vele tenni?
- Van a fülem mögött, a fültő felett 2-3 újnyira egy kemény búbszerűség. Mi lehet az?
- Túróval töltött zsemle, a teteje kemény lett, mivel lehet puhítani?
- Kemény lett a keksz. Mit lehet belőle készíteni?
- A bejgli kemény lett!ötlet?
- Most sütjük a mézeskalácsot. Eddig mindig kő kemény lett. Ez új recept, állítólag megpuhul. Van valami egyéb trükk, hogy puha maradjon?