Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis kérdés)
szia Niki :) igen, tegnap kicsit bele lendültünk, remélem többször lesz ilyen :)
sztem elég akkor magzatvédő vitamint szedni ha már ott a baba a pocakban, akkor a folsav viszont fontos
Sziasztok csajok!
nagyon pörög a fórum, nem is tudom elolvasni, amiről lemaradtam egy nap alatt...
Meggyőztetek, nem kezdem el az elevitet, napi 200 mg e vitamin mellett maradok...
szia!
igen van aki egyszerre veszi be a kettőt, mert ez hosszan hat úgy van kialakítva!
egy barátnőm is így szedte eleinte, de neki úgy nem volt jó, áttért a 2x1-re! de ha Neked semmi bajod tőle, az szuper :)
sziasztok!
én este veszek 2őt be a merckből, és koppkopp, semmi tünetem nem volt a 2 hét alatt eddig...örülnék, ha másban is ilyen szerencsés lennék...
én mára elköszönök lányok!
szép estét!
én is csak napi féllel kezdtem
aztán fokozatosan növeltem
pár naponta
hú jól meg lett bonyolítva :) mondjuk így egyenletesebben oszlik meg és elvileg nem lesz kellemetlen mellékhatás!
én először csak 1x1-et szedtem, ha az felesbe ment vna akkor lehet nekem sem lett vna annyira hányingerem tőle, sajnos az első pár napban elég gáz volt, de gyorsan elmúlt szerencsére
te mennyit szedsz most?
én 2x850-et
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
állok elébe a kalandoknak :-DDDDDDDDDDDd
itthon maradtam
sehova se mentem vagy 1 hónapig
nagyon szar volt
de semmi nem volt olyan szar mint ahogy fájt a fenekem
most gusztustalan de így van
szeretnénk valamire specializálódni is
nyelv vagy zenére gondoltam
vagy mind a 2-re
a metnek van akinél hashajtó hatása van, nálam spec székrekedést okozott, de csak az első pár napban.
jó ellene a nyírfacukor! az viszont fix h meghajt :D
:))))))))))))))
a wc-ig?
juj
az nehéz lesz
nekem kellemetlen volt mert nem tudtam sehova se elmenni
se étterembe se semmi
yesss...már féltem h beöntést kell csinálni! :-D
na de hogy a 10 centis magassarkúmba hogy fogok egy vidéki lagzin szaladni a budiba?!?! :-D
de
pont úgy szolgál
hihihi
na Én is jókor kezdem el a szedést! :-D
hashajtóként nem szolgál? mióta nem eszem szénhidrátot, vagyis keveset, azóta...hát bizony gondjaim vannak :-D
ha még csak a taccsot
hihihihi
én az első 3 hétig egy almát sem tudtam megenni
olyan.....volt
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?