Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis kérdés)
szuper, meglátod minden rendben lesz!
aztán gyere gyakrabban beszámolni nekünk :)
ne hagyd abba semmiképpen!!!!!!!!
a hőgörbe meg...nem értek hozzá, de szerintem az ember hőjét sok minden befolyásolhatja, nem megbízható...szerintem, aztán ki tudja...
szerintem még itt is eléggé fent van a hőd, de csak jó lenne ha nem lefelé menne... sztem mindenképp kezd újra a metet... hidd el, ártani nem tud! én vtam egy PCOs információs elődadáson ahol orvosok beszéltek és a doktornő azt mondta ő szíve szerint a terhesség végéig szedetné a kismamákkal...
lehet már kicsit csökkent a progi szinted azért ment lentebb a hő... sztem mindenképp folytasd, függetlenül az eredménytől
Köszönöm,a gyors válszokat.Köszönöm én jól, és remélem Ti is jó úton haladtok a babásodás felé!:-)
Ám, aggódom e miatt: csüt.-től nem szedtem az met-et, az orvos tanácsára..az elmúlt napokban lassan 0,5Ckezdett esni az ébredési hőm, és kezdtem aggódni, bár més tünetem nem volt. Ma reggel mentem toxoplazma vizsg., + inzulin szintet nézték. Szándékosan nem éhgyomorral mentem, (5 met. nélküli nap után), h ha gond van vele, megmutatkozzon(ugyanis sosem nézték). Csüt lesz eredmény.. Akkor szerintetek ne hadjam abba? Végülis csüt. kiderül mi zujs vele-és most megittam egyet:-)
itt a hőgörbém, szerintetek?
szia Monna! semmiképp se hagyd abba!
nem tudom melyik doki mondta, nekem az endokrinológus mondta h ezt a terhesség 13. hetéig szedni kell, mert a kiugró inzulin szintek elnyomják a sárgatest hormont ami szükséges a baba megtartásához! szóval semmiképp se hagyd abba!
mesélj egyébként hogy vagy?
sziasztok lányok!
bocsi csak most értem ide, eddig főztem
Én a vetélések miatt vizsgálattam ki magam, itt derült ki, de nekem még "csak" IR-em van, meg a pajzsmirigyem egy kicsit rosszabbul működik, mint kéne, de mindkettőt orvosolták szerencsére. Hát amúgy borzalmas milyen orvosok vannak..... :-S
egyik dokinak szent meggyőződése volt, hogy Én toxoplasmás vagyok, és azért vetéltem el...aha, volt egy toxoplasma negatív lelet a kezemben, erre azt mondta: "ki mondta magának h ettől lehettek a vetélések?!"...hát mondom tessék akkor tükörbe nézni hülye majom...meg mondtam h nincs macskám, nem szoktam földes zöldségeket enni, patkányunk sincs, csak van 1 papagájunk...erre ő: "hát végülis az is szőrös"...hát mondom kezdjük ott, hogy tollas, és a férjem zoológus végzettségű, tehát tudja, hogy a madár NEM toxoplasma hordozó...gyökér...:-S ennyit a dokikról, de most megtaláltam akiben bízom, így 1 év után...
hát az még jó lett volna!!! ;)
Én is pont kb 3 napja szedtem amikor busszal mentünk Debrecenbe!Gondolhatod ,nem mertem enni egésznap!Mert a buszos nem állt meg, 3 óra hossza volt az út!!
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?