Köles recept

A Köles hozzávalói:
10 dkg köles
1/2 tk só
1 közepes fej lilahagyma
1 tk pirospaprika
1 tk őrölt köménymag
1 tk mustár
1-2 ek tejföl
5 dkg vaj


A Köles elkészítési módja:
A kölest sós vízben puhára pároljuk, és hagyjuk kihűlni. A vajat kikeverjük a pirospaprikával, köménymaggal, mustárral és a tejföllel. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és a kihűlt kölest. Ha szükséges, akkor utánsózzuk, esetleg fűszerezzük. Tálaláskor apróra vágott hagymát és petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.

Pirítóssal ajánlott fogyasztani. Nagyon fini :)


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A köles elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook