Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Hideg töltött sárgarépa recept

Hideg töltött sárgarépa recept

A Hideg töltött sárgarépa hozzávalói:
4 nagyon vastag sárgarépa
20 dkg darált főtt füstölt hús
2 keméy tojás
2-3 evőkanál tejföl

ecet
Mártáshoz:
1 tubus majonéz
2 dl tejföl
kevés cukor
citromlé
1 csokor metélőhagyma


A Hideg töltött sárgarépa elkészítési módja:
2-3 újnyi széles darabokra vágjuk a répát.Enyhén sós -ecetes vízben nem túl puhára főzzük.A répadarabokat kivájjuk úgy hogy abba a töltelék beleférjen.A füstölt húst meg az aopróra vágott kemény tojást a tejföllel összekeverjük és púposan a répák üregébe töltjük. Tálra téve a kivájt kis kockára vágott répával körül rakjuk,majonézes mártással leöntjük. Jól behűtve tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A hideg töltött sárgarépa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook