Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Házi csirkemáj pástétom recept

Házi csirkemáj pástétom recept

A Házi csirkemáj pástétom hozzávalói:
30 dkg csirkemáj,
20 dkg szalonna apró kockára vágva
10 dkg sült zsír
2 nagy fej vörös hagyma apróra vágva
2 főtt tojás
só.bors.mustár


Házi csirkemáj pástétom

A Házi csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A szalonnát kisütjük,és megpároljuk rajta a hagymát. Rádobjuk a csirkemájat,és megsütjük.Közben keménytojást főzünk. Kétszer ledaráljuk a főtt tojást is hozzáadva, sóval,borssal,mustárral és kevés darált erős paprikával ízesítjük és hütőbe tesszük. Pirítossal,paprikával, paradicsommal tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A házi csirkemáj pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook