Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
aaaah, nezd, en az ilyen fogyokuras temakba bele se megyek. 15 eve olvasgatok egeszseges taplalkozas temajaban mindenfelet, mert ocska gyomrom van, es muszaj (muszaly :D) odafigyelnem.
a sulytobblet oka 90%ban a szervezetben felhalmozodott mereganyag, amit a szervezet nem gyoz kivalasztani, es jobb hijan zsirba csomagolja. de mondd meg a sok okosnak, hogy hagyjon fel a mergek fogyasztasaval, es szep lassan, ahogy tisztul a szervezet, lemegy a zsir is... emiatt is kiutalnanak :)))
Ez igaz. De nem lehet folyton javítgatni, mert kiutálnak. Én az ilyeneken átcsusszanok.
Ja a másik kedvencem: egyelőre/egyenlőre problematika :))))
vagy különböző/külömböző....
Az ilyenekből már sejthető, hogy a nyolcadikos kötelező olvasmány óta csak árcímkéket meg story magazint olvasott...
:DDDDDDDDDD
ez mintha az en reggeleimrol szolna :D
az igaz,hogy cigi pörgeti..vettem észre megint koca bagos lettem...és hát...hmmmmm szóval...éted: LOL
nem kell hashajtó XD
Jaja én is így vagyok vele, irritál.
Amin látszik, hogy elütés, az nem zavar. Én sem olvasom el küldés előtt, amit írok.
De az utánna meg ilyenek... meg a j/ly tévesztés... ezeket nem bírom :)
na a helyesirast azt foleg hagyjuk.
ha kijavitok vkit, le vok oltva, hogy nem az a lenyeg, hanem a leirtak tartalma. pedig ez olyan mint a fals hang a zenebe, _megorulok tole, halalosan idegesit_
sajnalom, talan nem kellett volna egy konyvtarnyi konyvet kiolvasni, nem lennek ilyen erzekeny valoszinuleg :)
Viszont akármilyen csaló vagy...még is vékony vagy:)))
csalni néha kell...a tél a zabálásról szól:PPP
nyáron meg nem...bár most tömöm magamba csokit ezerrel....lehet depis vagyok...XD
majd megkérdezem magamtól..
WAAAAHAAAHAAA a dijnyertes komment:
"hát ha utánnanézel a neten a fruktózról sem lehet túl sok jót olvasni. . . . Úgyhogy én inkább sima cukorral sütök, csak épp mindig pont fele annyit teszek bele, mint amit ír a recept."
*moncsa sikit a rohogestol*
ez igaz.....te milyen magas vagy és hány kg...??szoktál fogyizni?...én 170 és 54,5 kg...:)
most adtam le pár hónapja 4 kg....de ettem is meg mozogtam is:)
:))))
Azt mondd meg nekem inkább, hogy MIÉRT NEM TUDOK SZERETNI?????????
:)))))))))))))))))))))))))))))
jaja en voltam :) meg volt a tobbieknek jopar remek tippje nicknev temajaban :))) en vok az a huje aki nezegeti h ki regisztral jah :p
(en vok amugy a google spywareszolgalatanak a fomuftija csak jol titkolom)
Hát figyi, ha az energiafelhasználás nagyobb, mint az energiabevitel, olyan rosszul nem járhatsz...
Nem egy ördöglakat ez. Csak mindenki a bevitel csökkentésével próbálja megoldani, nem a felhasználás növelésével.
a héten egyszer volt egy legújabb júzer: anyatej.
Nem veled röhögtünk rajta? Valakivel itt a fórumon elég jól szórakoztunk :)))))))
Láttam :))))
Köszönöm!!
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- A gyermektelenség lélektana...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?