Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
Miért, azt nem lehet, vagy mi?
am szerintem a fickónak direkt van így elrendezve a gatyája :) vicceskednek a kreatívok
burmacica? imádom a maccsokat
nálam is van egy vendégségben éppen
hát nekem sajna nincs magyar tévém, micsoda veszteség :D
meg lehet nézni a neten valahol?
Rakd be új tudásbázis kérdésnek, tuti hanyattbaszódnak páran :))))))
De tényleg, léccccccci, tedd fel ezt a kérdést!!!!!
Kíváncsi vagyok a válaszokra :)))))))))))
Igen, francia.
Nagyon szeretem. Igazi kis görény :)
Macska is van. Gyönyörű karthauzi. Keresek róla képet.
Tényleg iszonyat szép, több macskagyűlölő is mondta már :)
jaj már akartam kérdezni, de eddig gondolkodtam, hogy inkább fórumot nyissak-e róla...
Szerintetek is áll a néger Old Spice-reklámos csávó fa.a? Szerintem igen, barátnőm szerint nem és ezen elvitáztunk péntek este, mentségünk hogy eléggé borgőzösek voltunk már
biztos tele van iszonyatos izgalmas, filozófiai kérdéseket feszegető gondolatokkal
legalábbis a topiknyitó kérdésfeltevéséből kiindulva
jaja burkolt reklám:)
amúgy milyen TITKOS napló az, amit az erre érdemesnek tartottak olvashatnak? Kurvára titkos :)))))
Új tudásbázis kérdés: "Titkos napló, vannak tagok, akik már egy hónapja be sem léptek a hoxára...hagynád az olvasóid között?"
Bakker írja a naplóját, de közben azt vizslatja, ki hányszor lép be, ergo kit mennyire érdekel az ő kiba*** naplója. És ha valaki rég nem lépett be, akkor irgum-burgum, letiltja.
Annyira szánalmas.
Mondjuk én is az vagyok, hogy ezzel foglalkozom:)
Na megyek halott és alvó állatokat fényképezni :)
Raktam föl egy képet a kutyámról!!!!!!!!!!
Éppen félálomban van, nem beteg, nem szomorú, mielőtt megkérdezitek :)
na én is elolvastam, tejóatyaúristen! basszus, én azon akadtam ki, hogy de védekezünk így is úgy is, de végül is lehet kiszakadt a gumi, nem akarom a gyereket és majd sírni fogok ha meglátom az UH-n a foltot... áááááááá és erre erősítik benne, hogy igen sírni fogsz, meg 2 kölykös anyuka is azon görcsöl lehet-e terhes, kómában volt az előző kettőnél???
Lehet én vagyok a szívtelen dög, de én sem akartam gyereket és mikor megláttam az UH-n a pacát, önkéntelenül kiszaladt a számon, hogy na basszus... valahogy nem hatódtam meg... azóta azért nevelgetem, szeretem azt a pacát, mert ugye célszerű inkább békességben tölteni azt a kb 20 évet... de fórumot nem nyitottam/nyitok róla
:)))
a tv paprika-problémakör:)))
látom, butter, ott is jártál:)))
kemény dolgok ezek :)))
Van itt az oldalon legfölül egy sáv, benne a kategóriák (Diéta&Fitness, Babák&Mamák stb.) - én csinálnék egy új kategóriát, valami olyasmi címmel hogy "Az agyrágóbogár áldozatai", és az összes ilyet odaraknám. A sok tejcsiset, a babakocsi színéről szólót, az agyatlan diétás fórumokat pl. a tegnapi ne egyél se szénhidrátot, se cukrot típusút stb. Aztán oltsák egymást :)))
És ez jó figyelmeztető jel lenne azoknak, akik nem akarnak ilyeneket olvasni, de maga a téma esetleg érdekli őket.
ahh nem bírtam ki, beszóltam egy 725. "lehetek terhes?" topikban
egyszerűen nem fogom fel, hogy amikor négyezer ilyen téma van, hogy a terhesség első jelei meg rugda-e a baba 11 órával a fogantatás után, akkor miért kell MEGINT egy új topikot nyitni, hogy jaj, 5 napja nem jött meg, fáj a mellem, lehetek terhes?
ezek annyira irritálnak, hogy el nem tudom mondani!
holnap veszek tesztet, meg holnapután doki, de azért gyorsan mondjátok meg itt a neten, hogy terhes vagyok-e... ááááááááááááááááááá!!
kész
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- A gyermektelenség lélektana...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?