Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hamis halászlé = halas krumpli recept

Hamis halászlé = halas krumpli recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Hamis halászlé = halas krumpli hozzávalói:
- krumpli
- vöröshagyma
- halászlé kocka
- zsír/olaj
- őrölt paprika
- só


A Hamis halászlé = halas krumpli elkészítési módja:
A krumplit karikára szeljük és egyik felét a lábas aljára sorakoztatjuk. Rá egy sor karikára szelt vöröshagyma, majd ismét egy sor krumpli... arra ügyeljünk, hogy a felső sorban krumpli legyen. Öntsünk rá annyi hideg vizet, hogy kb. 2 cm-rel lepje el. Halászlé kockát mennyiségtől függően 1-2 db-ot tegyünk bele, és ehhez mérten sót. Szórjunk a tetejére őrölt paprikát, és kb. fél diónyi hideg zsírt/olajat. Az egésznek a titka: főzés közben nem szabad belekavarni. A tetején képződő paprikás habot evőkanállal óvatosan terelgetem oda, ahol éppen csendesen forr. Egytál-étel kenyérrel. Könnyű vacsora, aki szereti/bírja a hagymát. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Egytálételek receptjei


A hamis halászlé = halas krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook