Ha újra születnék, vagy két életem lenne... (beszélgetős fórum)
Keresem, hol az az időpont, ahonnét újra kezdeném, de a nehézségeket újra nem vállalnám.
Inkább ezzel a tudással előre. Szerencsére még nem tudom mi minden vár rám.
Ebben tökéletesen egyetértek veled! ezért olyan kettős érzés ez! Szoktam mondani hogy az elmult 12 évből és a vele töltött 10 évben 4 "értelmes dolog " történt velem! a gyerekeim!Persze ha nem az apjukkal éltem volna nem lennének ők, mástól mások lennének, ha egyáltalán lennének! de az egész arról szól, hogy HA! máshogy lenne az élet.De felnőtt fejjel már könnyű tudni, hogy mit hibáztunk, ezért értékelnünk kell azt a Kincset amit az előző kapcsolatokból, vagy eddigi életünkből van, és a többin pedig megpróbálni túltenni magunkat! Én most ezt teszem, talán most sikerűl, ugy érzem én megkaptam azt a lehetőséget, hogy újra kezdjem, 1 olyan férfivel aki a gyerekeimmel fogad el.
Kivánom mindenkinek aki már csalódott, hogy tudja rendbe tenni az életét!
Én nem tudom.Az a baj,hogy nekem sok gyerekem van,és ha másként kéne csinálnom akkor nem kéne az apjuk.De akkor a drágáim sem születnének meg.Ebbe rossz belegondolni is.Más férfitől nem ezek a gyerekek lennének.Ők olyan aranyosak.Mindegy milyen az apjuk.
Értitek?
köszönöm.
én már régóta így érzem! de hozzá teszem, nem a gyerekeimet bántam meg, hanem az apjukat!!
végig buliznám a fiatalságom......
a másikkal ugyan azt tenném mint most....családi élet,bár lehet kicsit másként..
Ha ket eletem lenne sokkal nehezebb helyzetben lennek. Mert kettobol kellene valami ertelmeset kihozni! Sokszor ez az egy is kifog rajtam!
Nem szeretnek ket eletet. Az ket csaladdal is jar? Jajj Ne!
Reinkarnálódtál? Írnál róla bővebben, ez a téma érdekelne engem. Honnan lehet ezt tudni stb....
Előre is köszönöm.
Nem szeretnék újra születni,nehéz életem volt eddig is,hogy mégegyszer végig kelljen ezt csinálnom.
Különben már többször reinkarnálódtam ,és az utam fégére érek ebben az életemben.
Régen sokszor mondtam: ha újra kezdhetném ...
Mostmár úgy gondolom, igy volt jó, igy kellett lennie.
Kellettek azok a pofonok tanulópénzként az élettől amig idáig eljutottam.
Másképp csinálnék mindent. Nem a házasságomra és a családomra gondolok, hanem biztosan nem ezt a szakmát választottam volna. Könyvelő annyi van már, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Ami jól jövedelmezik az ha ügyvéd lennék:-)))
Csak egy a bökkenő Én nagyon hiszékeny vagyok és nagyon sajnálom a másikat és együtt tudok vele érezni. Egy olyan lelki szemetesláda féle lennék.
Azt hiszem ,teljesen egyetértek veled!
A családom maradjon,de pár embert bárcsak ne ismertem volna meg!
Szeretnék sokáig gyerek maradni ,feltétel nélküli szeretet vett körbe ,és az apukám még sokáig élhetne!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjem újra az életem?
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- El akarok szökni és újra kezdeni az életem. 😭
- Hoxa nélkül unalmas lenne az életem. Vagy mégse?
- Mindenhol máshol szívesebben lennék, mint a saját életemben.
- Az utóbbi 50 évben sokan eltűntek az életemből, akikre kíváncsi lennék!