Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Göcseji pecsenye recept

Göcseji pecsenye recept

A Göcseji pecsenye hozzávalói:
8 szelet 8-10 dkg-os sertéskaraj,
8 szelet füstölt szalonna,
16 karika vöröshagyma,
16 karika füstölt kolbász,
őrölt bors,
só,
étolaj a kisütéshez.


A Göcseji pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. A hússzelet egyik felére rátesszük a szalonna, kolbász és vöröshagyma szeleteket. Ráhajtjuk a hús másik felét. Klopfolóval a széleket megütögetjük, hogy a sülésnél ne nyíljon ki. Olajban mindkét oldalát jól átsütjük. Tálaláskor enyhén meghintjük pirospaprikával.


Kategória: Húsételek receptjei


A göcseji pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook