Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Galyasági tócsni recept

Galyasági tócsni recept

Elkészítési idő 60 perc

A Galyasági tócsni hozzávalói:
1 kg
burgonya (tisztítva)
4-6 gerezd fokhagyma
4-6 evőkanál liszt
1 kis fej apróra vágott vöröshagyma
1 db
tojás

őrölt fekete bors
kevés ételízesítő
1 kiskanál köménymag
A kisütéshez étolaj.


A Galyasági tócsni elkészítési módja:
A burgonyát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, beletörjük. Hozzáadjuk a lisztet -annyit, amennyit a burgonya leve felvesz - ízesítjük ízlés szerint egy kiskanálnyi ételízesítővel, őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval( vegyük figyelembe az ételízesítőt is), majd a reszelt vöröshagymával és az egészet a tojás hozzáadása után összekeverjük. Pihentessük 20-25 percig meleg helyen, majd formázzuk, ellapítjuk és forró olajban kisütjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A galyasági tócsni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook