Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetős fórum)
Hú, de megvigasztaltál drága! Én is erre gondoltam,de így mástól is olvasva.....
Gyógyulgass!!! Ilyenkor nehezebb a fogyás, tapasztalat:)
Sziasztok
Gyümi este:én szoktam enni ,sőt jó mert rágcsálom és erre szükségem van:)Nem lehet mindent megvonni a szervezettől
Tarnokzsuzsa:anyukám soha nem volt édesszájú aztán 1 éve észrevettük h nasizik meg sütőget=jelenleg kezdődő cukra van:(
Én:dokinál voltam=torokgyulladásom van
Másik rossz hir h a 2 napos szülinap betett mert bünőztem=4 dkg felcsuszott
Mivel a májam kivan és amóntibiotikumot kell szednem muszálya kenyeret v valamit ennem igy a héten nem tudom mi lesz a fogyásommal
S.
Szép jó napot!
suora remélem jobban vagy, és persze a többiek is. Ma ismét sült alma lesz a menü, de ma már nem estére akarom, hanem ebéd gyanánt délután. Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy estére mennyire jó avagy sem gyümölcsöt fogyasztani?
sziasztok!
Kellemes őszi napot mindenkinek!
Tegnap egyéb dolgaimat csinálgattam, nem voltam Hoxa közelben. Súlyom kezd visszaállni, de van valami , ami nem hagy nyugodni. Már a második este sütit ettem....Kellett!!!! Pedig nem vagyok egy igazi édesszájú.
Sziasztok
Engem is elért a betegség egész éjjel brutál modon fájt a torkom és a fejem hasogat.. Fájnak a csontjaim alapból mindenem
1től szülinapra vagyunk hívatalosak nem tudom h fogom elvinni a fiamat
Tegnap ettem egy kis szendvicset rögtön 3 dkg felugrott
Beteg vagyok és nyügős de ennek ellenére mindenkinek szép napot kívánok
S.
sziasztok lányok már rég írtam..de szinte semmi időm...
sok a tanulni valom...a munka itthon...és minden...
tartom a 68körüli kilót..mozgásaim csak séta ma közel 10km...
remélem mindenki jól van és szépen halad.....
Sziasztok lányok!
Reggeli bevásárlás megvolt. Ebédre tökfőzeléket csináltam sült párizsival. Kicsi kenyeret is ettem hozzá. Most megpróbálok több ch-ot bevinni úgy, hogy reggelizem is rendesen. Bár a reggeli általában eltolódik, de a 3 főétkezést szeretném tartani. Eddig sikerrel megy. Mérlegre nem álltam :)
Ne beszélj nekem sült almáról, meg fahéj illatról....:DDD
Már az orromban érzem a karácsony illatát :)
Jó reggelt
Ma jó hideg volt reggel:7.30tól a fiam már koordinációs fociedzésen volt
MIKOR LESZ H ÉN IS REGGEL FUTKORÁSZNI TUDOK MAJD?REMÉLEM JÖVÖRE MÁR BETUDOM VÁLLALNI A MOZGÁST IS:)
Na ki mint tőlti a hétvégét?
Ma szülinapi partyt rendezek egy olasz kislánynak holnap fiam óvodás társa hívott meg minket a családi ebédr:(=azért ez MIND +KALORIA
Csak erős legyek és ne egyek ezt hajtógatom magamba:D
Kitartás mindenkinek
Egy fogyni kívánó anyuka:)Suora
Fiammal ma bábszinházba voltunk, pici anyámnál és elmentünk a gyerek és férjem és én piiázni Kicsit én is ettem
Hmmm sült alma fincsi én a közepébe tört diót és csöpp mézet szoktam tenni ugy isteni:)
Jó éjt
Sziasztok!
Kicsit nyűgike vagyok ma reggel. Térdem fáj. Valami finom zöldséges kaját akarok összehozni ma.
Sziasztok!
Bocs hogy eltuntem ,olvastalak benneteket csak kedvem nem volt irni.
Hogy vagytok?
Nekem ma jott meg leszakad a derekam.Minden bajom van.Tegnap zabalos napom volt ma viszont jol tartottam mindent.
Kitartas lanyok!Megcsinaljuk!!Kedden irok sulyt addigra el mulik a havim is.
Pusszantas mindenkinek,szerintem csak vasarnap jovok,mert penteken is es szombaton is reggeltol estig dolgozok.
nem akartam ijeszgetni :)
Piros és narancssárga hmmmmmm már jól hangzik
Sziasztok!
Drága Suorám! Ne ijesztgess!!! Remélem nincs!
Ma sikerült 2 szuper szövetnadrágot vennem. És 2 gyönyörű színes felsőt. Az egyik élénk piros a másik narancssárga és csíkos a mandzsetta és a gallér része.
Sziasztok
Nincs véletlenül mélyvénás trombozisod?Buta kérdés tudom de a kolléganőmnek pont ilyen van most és ugyan ezek a tünetei:(
Más :szép napot mindenkinek.
Kérdés a fekete retket miképpen szoktátok elkészíteni?Igaz, hogy ha jól megmosom levágom a tetejét kivájom a közepét és mézet csurgatok bele=másnap reggelre a lé ami összegyülik a tányér alján jó köhögésre?
Most a kaja ügyileg kérdezem, h miképpen szoktátok fogyasztani a fekete retket:)
ma ez lenne este a vacsim +1 kis husi
Tegnap a fiam miatt voltam a Radnóti iskolába , hát esély kevés h felvegyék a gyereket:(
Bőszen tartom a fogyókurát csak rájöttem hiába fogyok amig a kötényhas=börlebeny nem tünik el a hasamról addig a gatyák mindig brutálisan fognak lógni rajtam, hiszen hiába kellene kisebb méret ...A börlebenyként hurcolászott kötényhassal nemtudok mit tenni csak lifeg és log..még szerencse h TBs alapon megmütik ha minden igaz és az egézségem engedi és ha lefogyok 70 kg.ra természetesen:)
S.
Nem próbáltam semmit rá. Még az nem jutott eszembe.
Fogalmam sincs, hogy mitől fájhat.