Farmville (beszélgetős fórum)
igen, még mindig :))) de ezt már multhéten is megbeszéltük, mikor nem lehetett látni az üzifalad :)))))
na szóval! még mindig nem tudni, h mire jó az a VIP ticket????
Bocsi, jól összekuszáltam az egészet:-(
Az én kis fejemben jól elkülönítettem ott a bika, meg a viptickets a feladatokért, és még meg is néztem, hogy melyik hozzászólásomra írtátok, amit, és még így is sikerült bekavarnom:-)
Szóval, a bikát lehetett küldeni ajándékként pár napig, ott volt a bal oldalon, ahol a külön küldhető ajándékokat szokták rakni (pl. a rózsaszín szalmabálát egykor:-)), és a ladygagas feladatokért adták a vipticketeket.
Úgyhogy:
BOCSIIIII!!!!!!
De ha látok valahol, első dolgom lesz küldeni nektek egy bikát!!!!:-)
(bubó bubó, mi szomszédok vagyunk?)
Szomorú vagyok:-)
Olyan állatkákat látok az üzenőfalon, hogy csorog a nyálam utánuk, de elképzelni sem tudom, hogy milyen keresztezéssel jöhettek létre... ezért kunyerálom őket, hátha akkor utána én is tudok már csinálni:-)
amikor kijön a posztolni való ablak, az jobb alján látsz egy kis lakatot (a gombok mellett). rákattintasz, ott be tudod írni annak a barátodnak a nevét, akinek személyesen szeretnéd lezárni az adott üzenetet (posztot). ha így teszel, csak az a személy látja majd akit ott bejelöltél.
amúgy hasznos lehet máskor is, mert nem csak egy-egy személyre lehet lezárni egy-egy üzenetet, hanem különféle csoportokra is (pl mindenki láthatja- csak barátok láthatják - barátok barátai - egy bizonyos személy - senki stb)
Kedves Szomszédok!
Kérlek, dobjátok fel kicsit az állattenyésztési hangulatomat!:-)
Ha valakinek tele van már az összes ólja, légyszi küldjön nekem olyan malacbabát, ami nem zöld/kék/rózsaszín/fekete/fehér - ezek összes variánsát kihozta már a rendszer, illetve barit, ami nem egyszínű/csillagos - mert ezek is mindenféle variációban előfordultak már.
Előre is köszönöm!
szóval megpróbálom és telepítem újra az explorert. Mozzilám van, de nem használom.
A rendszerhiba azért nem valószínű, mert elég rég fennáll és csak ezen az egy farmon. (van pár farmon, de ott minden rendben, sőt a sajátomon is)
Nálam (ill. a férjemnél) egyszer volt ilyen.
Akkor úgy farmoztam, hogy az enyém a mozzillával volt megnyitva, az uramé az explorerrel, és az utóbbi semmit sem tett közzé jó ideig. Nálam megjelenek az ablakok, de ahogy közzé akartam tenni, nem jött a közzétevő ablak, hiába vártam.
Aztán úgy oldódott meg, hogy újra telepítettem az explorert.
Szerintem nálad lehet, hogy más a gond, lehet, hogy csak valami zynga rendszerhiba, vagy ilyenek.