Farmville (beszélgetős fórum)
van rá feladat, ma reggel ugrott fel nekem is.
amúgy ugyanúgy kell tenyészteni a malacot mint eddig, csak most már néha ugrasz szintet (gondolom megvan, hogy hány malaconként).
biztos kirajzottak a méhek, és most már két méhcsaládod lett :))))
örülj neki:D
szerintem úgy törlöd, hogy az engedélyezett applikációk közül kitörlöd a farmvillet. innentől se a news feed-ben, se sehol nem fogsz látni farmmal kapcsolatos posztokat, kéréseket stb.
ennek azért megvan az az előnye, hogy ha később meggondolod magad és újra engedélyezed a farmvillet, akkor visszakapod a korábbi farmot:))
ne töröld!!!! Inkább hagyd kicsit, hátha helyrerázódik. Még mindig az a baj, hogy nem tudsz közzétenni semmit???
Próbáltad már más gépről, v. más böngészővel???
na nekilódultam, fordítóval megírtam a gondom:), de szerintem törölni fogom a farmot. Pedig sajnálom, mert a 93-as szinten van.
Tényleg, hogyan kell törölni efy farmot?
Lányok!!! SOS segítség!!! Nem farmville-es, féjszbúkos. Eltűnt az egész üzenőfalam. Nem tudom, mit nyomtam meg, valamit biztos egy kattintással átállítottam, de fogalmam sincs, mit, mindenesetre most azt írja ki, hogy nincs megjeleníthető esemény.
Aúúú:-((((((((
oké, majd megpróbálok.
Két pöttyöset küldök majd szobára és az utódjuk a Tiéd lesz. Egyszer csak lesz mán egy pöttyös is belőlük:)
Mielőtt leengednéd a redőnyt, légyszi egy pöttyöst tenyéssz nekem:-)
Nekem nem jön össze, de adoptáltból, se sehogy. Azt hittem, a polkás pöttyös majd azt szül, de pároztatásnál figyelembe se veszi az ő színeit.
asszem nem barizok már sokáig...
két pöttyösből se születik már csak sima bari??? így semmi izgi nincs benne...
Sziasztok!
Nem tudtok abban segíteni, ha a barátom facebook profiljánál bejön az ő farmville-je, minden gond nélkül, amikor az én nevemmel jelentkezem be, nekem nem akar bejönni a farmville, de a profilom bejön... Állandóan hibát ír ki, és kattintgathatok akármennyit, akármelyik böngészővel, az enyém akkor sem jön be...
Vajon ilyenkor mit lehet tenni? Az övé továbbra is bejön, ahogy próbálkoztam...
egyszer már én is írtam nekik, valahonnan innen indultam, aztán keresgéléssel egyszer csak előjött az üzenetküldés is:)
szóval ott van valahol, csak meg kell találni:)