Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Fagyasztott szendvics recept

Fagyasztott szendvics recept

A Fagyasztott szendvics hozzávalói:
1 hosszú, vékony, francia kenyér
A sajtos szendvicshez:
10 dkg reszelt rokfort vagy más sajt
10 dkg margarin
5 dkg durvára vágott dió
5 dkg finomra darált dió
1 evőkanál tejföl
fokhagyma

bors
A szalámis szendvicshez:
10 dkg téliszalámi vagy paprikás szalámi
20 dkg kőrözött
1 zöldpaprika
1 db ecetes uborka


Fagyasztott szendvics

A Fagyasztott szendvics elkészítési módja:
A kenyeret középen kettévágjuk. Az egyikből lesz a sajtos, a másikból a szalámis. A kenyér csúcsos végét levágjuk, és egy hosszú fakanál segítségével kitoljuk a kenyérbelet, majd nagyon apróra összevágjuk. A sajtoshoz összekeverjük a margarint, diót, tejfölt sajtot és a fűszerekkel habosra keverjük, majd az apró vagy ledarált kenyérbelet is hozzákeverjük. A tölteléket beletöltjük a kifúrt kenyérbe. A másik kenyérdarabot is előkészítjük, összekeverjük a szalámis hozzávalóit is,ezt is betöltjük a másik fél kenyérbe. Mindkét töltött kenyeret alufóliába csomagoljuk, és a mélyhűtőben kifagyasztjuk. A fagyasztóból kivéve fél órai állás után szeleteljük. Jól néz ki és finom!

Egy héttel az ünnep előtt is elkészíthetjük, vagy dupla adagot is készíthetünk, ha van hely a fagyasztóban.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A fagyasztott szendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook