Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Diós sajttekercs recept

Diós sajttekercs recept

A Diós sajttekercs hozzávalói:
30 dkg trappista sajt
1 db tömlős tejszines krémsajt
25 dkg dióbél


A Diós sajttekercs elkészítési módja:
Egy fazékban vizet forralunk,amikor forr,takarékra állitjuk a lángot,beleteszük a trappista sajtot egészben,lefedjük az edényt,és puhulni hagyjuk. .Ha megpuhult lapátkanállal kiszedjük,megfelelő méretű alufóliára tesszük, és azon melegen sodrófával kinyújtjuk,megkenjük a krémsajttal és megrakjuk negyedekre vágott dió gerezdekkel. Feltekerjük,és hűtőbe dermesztjük 1 órát. Tálalás elött a tekercset kissé ferdén felszeleteljük,ésdarált dióval megszórjuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A diós sajttekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook