Csillag születik 2012 (beszélgetős fórum)
Elek rocklegenda dalát énekli?
Queen? vagy mi lesz?
Én most nem kívánok etimológiai vitába bonyolódni, nálam ennek a szónak van egy furcsa lekezelő mellékzöngéje,pláne ahogyan Puzsér erről szólt, a Quantummal összevetve..
No mindegy.
Én úgy látom, egy zsűritag, mint Puzsér a verseny közepén ne orientálja véleményével a közonséget, azzal, hogy nála ki nyerne és ki nem.
Én tudom, hogy ő egy önjáró pasi, de ez azért szerintem irritáló.
sőt, a hakni nem is jelző!
Az egy fellépéstípus
A Qantum kiváló csapat, nemzetközi színtű produkció az övéké, ez nem vitás, de véleményem szerint sem Jenninél, sem Eleknél a "hakni"-kifejezés nem ide való.
Ez egy erősen degradáló, azért ők ezt a jelzőt nem érdemlik meg.
Ez nem igaz. Ha ők ketten /csak/ hakniképesek, akkor az a többi is, aki nyert korábban a különböző versenyeken.
Puzsér pápább akar lenni a pápánál, szerintem ez az álláspontja túlzó és igaztalan volt.
Ez mind igaz, Puzsér akkor is helytelenül cselekedett, ezt ő ráérne a verseny után elmondani, nem az egésznek az elején.
Elfeledkezett magáról..
Puzsérnak ez a szerepe. OPda se ült volna, ha ezt így nem mondhatja el. Ilyen nyersen és őszintén.
Tök igaza van.
Elek és Jenni hakniképesek.
hogy a Quantum mennyire "nemzetköziképes", azt nem tudom eldönteni, engem nem nagyon érdekel a tánc
??
miértr?
További ajánlott fórumok:
- Csillag születik
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?