Csicserikrém recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csicserikrém hozzávalói:
1 db csicseriborsó konzerv
2 kocka ömlesztett sajt
2 ek. majonéz
1 ek. mustár
1 ek. ketchup
1 ek. vaj
1 ek. tökmagolaj
1 ek. olívaolaj
1 ek. citromlé
ízlés szerint:
patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, őrölt római kömény, kaporlevél, kevés méz (vagy édesítőszer)


Csicserikrém

A Csicserikrém elkészítési módja:
A csicseriborsó konzerv levét leöntöttem. Ezután minden hozzávalót a késes aprító edényébe tettem és alaposan összeaprítottam az egészet. Végül egy zárható dobozba öntöttem át és már tettem is be a hűtőbe, ahol egy hétig is eláll. Pirítósra, puffasztott rizsszeletre vagy péksüteményre kenve nagyszerű szendvicskrém válik belőle, ami szinte megunhatatlan reggelire vagy vacsorára a kedvenc teánk, vagy kakaónk mellé.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csicserikrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook