Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csángógulyás recept

Csángógulyás recept

A Csángógulyás hozzávalói:
40dkg bélszín vég-vagy fehérpecsenye
3 evőkanál olaj
1 evőkanál rózsapaprika
1 késhegynyi köménymag
1 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 ág zellerzöld
1 paradicsom
40dkg tisztított burgonya
10dkg savanyúkáposzta
4dkg tarhonya vagy rizs


A Csángógulyás elkészítési módja:
A húscsíkokat paprikás-hagymás olajon,kevés köménymaggal összezúzott fokhagymával zsírjára pirítjuk.Felengedjük vízzel megsózzuk beleteszük a csíkokra vágott zöldpaprikát,paradicsomot,zellertés a káposztát és elkezdjük főzni.Mikor a hús félig puha beleteszük a kockára vágott burgonyát és a tarhonyát vagy rizst.Paprika és paradicsomszeletekkel díszítjük


Kategória: Egytálételek receptjei


A csángógulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook