Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Citromos őzcomb recept

Citromos őzcomb recept

A Citromos őzcomb hozzávalói:
80 dkg őzcomb
8 dkg vaj
1/2 csokor friss petrezselyem
1 db citrom
1 dl olaj
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint őrölt bors


A Citromos őzcomb elkészítési módja:
Az őzcombot 6 dkg-os szeletekre vágjuk, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket megkenjük olajjal, meglocsoljuk citromlével. Hozzáadjuk a fél csokor petrezselymet, ízlés szerint kakukkfűvel megszórjuk és 1-2 órán keresztül hagyjuk így pácolódni, majd vajban félangolosra sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk a pecsenyelével. Vajas burgonyapürét és áfonyát kínálunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A citromos őzcomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook