Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Büfé nyitása fórum

Büfé nyitása (beszélgetős fórum)

1 2
2009. nov. 13. 20:45
Mindegy. szerintem az ember idiúta, aki ezzel szórakozik...
25. 85055abb64 (válaszként erre: 24. - 1f9774333a)
2009. nov. 13. 20:44
Ezt én nem is állítottam :)))
2009. nov. 13. 20:43
Szerintem nem mi vagyunk az idióták, hogy reagáltunk rá
2009. nov. 13. 20:42

Nem, a fórum nyitása vicces, hanem az a vicces, hogy ezt valaki komolyan lereagálta :)))


Sok az idióta, de azért ekkora talán még sincs, aki így akar büfét nyitni, hogy ennyire fingja nincs hozzá :)))))

22. 1f9774333a (válaszként erre: 21. - Andi6020)
2009. nov. 13. 20:39
Semmi, megint van egy unatkozó hü***e kamasz, vag ynő, vagy férfi, akinek ez dobja fel egy péntek estéjét. Egy biztos: szegényes lehet a lelkivilága, s szánalomra méltó, hogy ebbe lel örömét...
21. andi6020 (válaszként erre: 20. - 1f9774333a)
2009. nov. 13. 20:35

Igazad van. Sokkal inkább szánalmas, mint vicces.

Sőt, nem is értem, hogy ebben mi a vicces.

20. 1f9774333a (válaszként erre: 19. - 85055abb64)
2009. nov. 13. 20:30
A szánalmas szó helyét állja itt:)
19. 85055abb64 (válaszként erre: 16. - Andi6020)
2009. nov. 13. 20:23
Szerintem vicces :)))))))
2009. nov. 13. 20:22
Megnéztem az adatlapját, azt írja, 30 éves férfi, még a nevét is kiírja. Hozzászólásaiban, meg hogy menstruál. Akkor most mi van?? Igazán nagyon humoros, gratulálok! Ha-ha-ha.
17. 1f9774333a (válaszként erre: 13. - 85055abb64)
2009. nov. 13. 20:18
Én nagyot néztem a végére. jól indlt aztán kiderűlt, hogy egy 0 a tudás...
16. andi6020 (válaszként erre: 13. - 85055abb64)
2009. nov. 13. 20:17

Miért? Ez vicces?

Asszem semmi humorérzékem nincs.

2009. nov. 13. 20:17

Nem, csak dolgoztam sokat:)


Mostmár kereskedelem... azaz jelen pillanatban gyerek

14. 122390477d (válaszként erre: 11. - 1f9774333a)
2009. nov. 13. 20:15

Sejtettem!

Szintén vendéglátós vagy?

2009. nov. 13. 20:15
Ez kamu, mert ilyen nincs, szerintem valaki jókat akar röhögni a reakciókon :)))
2009. nov. 13. 20:14

Hát igen, mert ha pl azt írja, hogy:

-Remek gyrost tudok sütni, gondoltam nyitok egy büfét. Tudjátok, hogy milyen engedélyek kellenek hozzá?

Akkor legalább van valami, amire lehet alapozni. Vagy még az is elmenne, hogy:

-Profi vagyok egy üzlet elindításában, papírügyek intézésében, de recepteket keresek.


De semmi???

11. 1f9774333a (válaszként erre: 9. - 122390477d)
2009. nov. 13. 20:13
Hidd el, hgo ytisztában vagyok vele. Én azért állok tátott szájjal, hgo yaz illető nem tud semmit, de indítani akar
10. 1f9774333a (válaszként erre: 9. - 122390477d)
2009. nov. 13. 20:12
?
9. 122390477d (válaszként erre: 8. - 1f9774333a)
2009. nov. 13. 20:11

Nem!

egy büfé komoly dolog, még ha nem is tünik annak.

nem kis pénz főleg a mai világban. jól meg kell gondolni hol (mármint ne több étterem közelébe vagy ilyesmi) akarod potosan nyitni.

8. 1f9774333a (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2009. nov. 13. 20:09
Hát nem:) eddig mindenki tátott szájjal áll:)
7. andi6020 (válaszként erre: 4. - 122390477d)
2009. nov. 13. 20:09
:-))))
6. andi6020 (válaszként erre: 3. - 122390477d)
2009. nov. 13. 20:09
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen,aki csodálkozik
5. 1f9774333a (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2009. nov. 13. 20:07
Egyetértek. Szinte semmit nem tudsz, már ne haragudj. Biztos vagy benne, hog yez neked való?
4. 122390477d (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2009. nov. 13. 20:07
Na egyre gondoltunk mi is! :)
2009. nov. 13. 20:07

Szia

Nem bántásként, de felkeltél egy reggel és eldöntötted, hogy te büfét fogsz nyitni, vagy hogy jött ez az ötlet. Mert nem sok háttér dolgot látok emögött. Én vendéglásós tanuló vagyok így benne vagyok a dolgokban. Vagy már fix hogy megnyitjátok, vagy tervezgetitek.

A gyrosra jobb a füszeres csirke mell, forgás közben kell levagdosni róla.

Hamburger gyros tálra? :) Ez nekem új!

Hogy képzelted el, mármint nem igazán értem mire gondolsz ez alatt!

A szervek, az engedélyek igen mind igen drága pénzbe kerülnek. Főleg az illeték bélyegek.

2009. nov. 13. 20:07

Ahhoz képest, hogy mennyire tanácstalan vagy alapvető dolgokban is, elég nagy bátorság bármit csinálni. Úgy vágsz bele, hogy itt érdeklődsz?

Érdekes. Hogy találtad ki ezt egyáltalán?

2009. nov. 13. 20:02

helo.

most fogunk egy büfét nyitni és kérdezni szeretnék egy pár dolgot. az engedélyek pénzbe kerülnek majd? és a szervek amikor kijönnek? ÁNTSZ meg a többi?

más: gyros sütöt hogy kell használni? milyen csirkemelleket kell rárakni?(füszereset vagy füszer nélkülit) forgatás közbe kell levágni róla? vagy ráér ott pörögni. :)

recepteket elfogadok, elkészitési modokat stb. :) ugyanugy hamburger gyrostálra is.

köszi a segitséget elöre is.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook