Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Almás burgonyahab recept

Almás burgonyahab recept


Elkészítési idő 40 perc

Az Almás burgonyahab hozzávalói:
60 dkg burgonya
2-3 jonatánalma
1 dl tej vagy tejszín
vaj



Az Almás burgonyahab elkészítési módja:
Az almát héjastól sütőben megsütjük. A tisztított burgonyát kockára vágva megfőzzük. A meghámozott almák magházát eltávolítjuk, krumplinyomón áttörjük, és a sóval, vajjal és tejjel (vagy tejszínnel) összedolgozzuk. Sült hús, rántott hús mellé is ízletes. Kímélő étrendben is megfelel.


Kategória: Köretek receptjei


Az almás burgonyahab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook