Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Alessandro fahéjas almakoktélja recept

Alessandro fahéjas almakoktélja recept

Elkészítési idő 3 perc

Az Alessandro fahéjas almakoktélja hozzávalói:
1,5 dl szűretlen almalé,
1/2 citrom leve,
3 cl gránátalma szirup
ízlés szerint: késhegynyi őrölt fahéj
díszítéshez: 2 db fahéjrudacska


Alessandro fahéjas almakoktélja

Az Alessandro fahéjas almakoktélja elkészítési módja:
Jól behűtött alapanyagokat használjunk! Először a gránátalma szirupot öntjük a pohárba, majd óvatosan ráöntjük a citromlevet, majd az almalevet is. A fahéjrudacskákkal díszítjük. Késhegynyi őrölt fahéjat szórunk a tetejére.

Felnőttek tehetnek bele 3 cl Calvadost vagy almapálinkát is.
Egészségetekre!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az alessandro fahéjas almakoktélja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook