A totális lebőgés, avagy Hedon a konyhában csak mosogasson (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A totális lebőgés, avagy Hedon a konyhában csak mosogasson
4. gne2
2012. febr. 6. 09:26
Én nem szoktam vadételeket készíteni, de a pácolást nem 1-2 nappal előtte kellett volna kezdeni? A vadhúsok szálkásabbak, idő kell, hogy a páclé átjárja.
Sajnálom, hogy így jártál, egyszerűbb ételekkel könnyebb kezdeni a sütés-főzést! :)
3. mothertiger (válaszként erre: 2. - Cel)
2012. febr. 6. 09:21
Egyetértek! :)
2. cel
2012. febr. 6. 09:17
Aranyos, humoros kis írás, jót derültem rajta.
Jó tanács: Vendégvárásra soha ne készítsünk olyan ételt, amit előtte még soha nem készítettünk.
Vendégvárónak ajánlatos olyan ételt választani, amit úgymond a kisujjunkból is kirázunk.
1. Hedon01
2012. febr. 6. 09:08
Írás arról, milyen hatalmas nehézségekbe ütköztem, mikor őzcombot akartam készíteni. A vad fiatal volt, gyönyörű, barna húsú, de sikerült elbaltáznom. Rágós és kemény lett, és jellegzetes vad illatát sem tudtam elfedni. Ráadásul, a barátnőm és szülei előtt is lebőgtem vele…
Ugrás a teljes írásra: A totális lebőgés, avagy Hedon a konyhában csak mosogasson
Ugrás a teljes írásra: A totális lebőgés, avagy Hedon a konyhában csak mosogasson
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Tárolás a konyhában
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?
- Miért csak fehér lehet a fal a konyhában?
- Fűszernövények a konyhában