Fórum - Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (22. oldal)
Kategória:
Összes fórumtéma »
Hobbi & Otthon »
Kreatívságok
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
|
|
Ez a naptár tuti ajándék, tavaly tőlünk ilyet kaptak a szülők :) Nagyon örültek neki!
Én nem csináltattam, hanem "csináltam". Szóval színes nyomtatás, fűzés. De professzionálisat csinálnak is, csak a fotókat kell vinni. |
|
|
|
|
Én mostanában nagyon rákattantam a fényképekre. Gondolkozom egy olyan naptáron, ahol minden hónapban annak a fényképe van, aki szülinapos, névnapos, valamilyen évfordulós. . .
Tervben van egy montázs szintén fényképekből összevágva, bekeretezve. . .
stb. |
|
|
|
|
| én mostanában rászoktam, hogy szolgáltatást adok ajándékba, pl. valami jó kis masszázst. . . . talp, test pl. Eddig mindig nagyon bejött. |
|
|
|
|
| Ezt én is mindig elhatározom, de nem sikerül véghez vinni. Előtte még van azért Mikulás is, és ne feledkezzünk meg az Adventről se! mi mindig magunk készítjük a koszorúkat, adventi naptárakat. Ha valakit érdekel szívesen leírom például az adventi naptár ötletet. Persze szívesen veszek én magam is bármilyen ajándékötletet, mert az minden évben elkél! |
|
|
|
|
Minden évben elhatározom, hogy nem hagyom az utolsó pillanatokra az ajándékok kitalálását, beszerzését, elkészítését.
Szóval itt az idő! Aki előrelátó, már novemberben próbál mindent elintézni. Ehhez viszont ötletek kellenek. :) |
|
|