Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetős fórum)


2015. febr. 6. 07:41
Nekem tobb szempontbol is szerencsém van, 28napos a ciklusom, pontos mint az atomóra, a masik pedig, hogy érzem a peteerest mert az faj :) elozo hónapban nem nézegettem, nem számoltam, ebben a ciklusban számoltam is, nyak alapján is időzítettem( persze nem azzal a címszóval bujtunk ossze, hogy Gyere kedvesem mert most jo a nyákom :) ) aztán meglátjuk. Osszevetettem mindent amit a neten talaltam. Tehat tudtam mikor van peteeresem, csekkoltam a nyákot, egyutt voltunk szerdán es pénteken, pé szombaton volt. Szoval meglátjuk. Ja es ugye szedem a vitamint is, gondolom ártani nem fog. Manono es Szonnny, kitartás, Legközelebb talan egyszerre teszteltek pozitívat :)
406. 08246b2968 (válaszként erre: 405. - Manono)
2015. febr. 6. 06:56

Én a múlt hónapban a saját számításaimra hagyatkoztam, de vagy rosszul számoltam ki alapból - mert ugye késett is 3 napot, vagy csak egyszerűen nem sikerült. Akkor az én számításaim szerint az ovu előtti 3 napon voltunk együtt.

A hónapban szerettem volna biztosra menni, így vettem ovulációs tesztet, ami hétfőre mutatta a peteérést, én pedig alapból tegnapra számoltam ki. Tegnap is csináltam azért tesztet, de akkor már halványabb volt a második vonal, szóval ha nem veszek talán megint elszámolom. Remélem meg lehet bízni ezekben a tesztekben és most tényleg jókor voltunk együtt. Bár mi nem bíztuk a véletlenre és nem törődtünk azzal, hogy 2 naponta legyünk együtt, mert akkor áll helyre a spermiumok száma, mi 2 napot hagytunk ki mindössze a mensitől számolva.

Azt olvastam, hogy végeztek kísérletet termékenységi problémával küzdő férfiakon - de azt állítják akinek nincs problémája is valószínű ezt az eredményt produkálná - hogy egy héten keresztül mindennap vizsgálták a spermiumokat és igaz hogy csökkent a számuk, de még így is normális értéken belül maradt, és javult a minőségük és a gyorsaságuk. Szóval szerintem megéri próbálkozni - hiszen enélkül úgysem lesz baba.

405. manono
2015. febr. 5. 20:16

Kicsit elgondolkodtam.lehet,h rosszul csinaltam vmit.ebben a honapban valtoztatok.

Szeretnék par dolgot kerdezni,elire is boccs,ha ezek banalisak.

Szoval:leginkabb peteereskor vagytok egyutt.ti hogyan szamitjatok ki,mikor is van az??erre en eddig nem nagyon ugyeltem,naptarmidszereztem,es voltunk,ahogy jol ereztuk magunkat. De ennel konkretabb kell.....hm?ti?tapasztalatok?

2015. febr. 5. 18:16

Adri reméljük jók lesznek az eredményeid, bár ez is aggasztó lehet, hogyha nincs semmi bajod/tok ( ami persze önmagában jó ) viszont mégsem sikerül és akkor marad a tanácstalan kérdés: miért?


Manono nagy erő lakozik benned, hogy tudsz mosolyogni - annyira bosszantó, hogy negatív a teszt és még késik is. . .

403. manono
2015. febr. 5. 16:30

Hát csajok...köszi, h nekem még itt drukkoltatok, de..ma megjött. teljes mivoltában rámköszöntött, szóval ezt már nem lehet összetéveszteni semmivel.

elkenödtem...tudom, h nem kell...de..mégis.


Mondjuk most tényleg azon tudok mosolyogni, h menniyre "összhangban" vagyunk

Szonnnyval és megint együtt izgulhatunk, kb napra pontosan együtt lesz a "nemnap".:) Ez azert jo, megmosolyogtat...


De bárcsak összejött volna...

402. 963fbe3141 (válaszként erre: 401. - Szonnny)
2015. febr. 5. 15:32

Holnap hivom az orvost azt mondta valamelyik eredmény meglesz de a többi csak 3 hét múlva remélem nem addig nem tudok továbblépni.

Igen legfőképp azok nem tudják átérezni milyen ha nem jön a baba akiknek gyorsan összejött.Könnyű azt mondani,hogy ne görcsölj rá mikor nagyon szeretnél jóhogy ezen jár az ember esze.De tudom ,hogy előbb utóbb mindenkinek sikerül csak idő kérdése.

401. Szonnny (válaszként erre: 400. - 963fbe3141)
2015. febr. 5. 15:10

mikor lesz eredményed?

szerintem aki nincs benne, annak fogalma sincs arról, hogy igazából milyen nehéz egy kisbabát összehozni. És most nem említem azokat, akiknek elsőre sikerül. Ők a szerencsések. :)

2015. febr. 5. 14:24
Túl vagyok az inzulin rezisztencia vizsgálaton.Nem volt vészes de sokat jelentett a citrom:)Már csak az átjárhatósági van hátra bár azt csak akkor szeretném ha kapok gyógyszert peteérésre és nem segít.Én is úgy terveztem,hogy 20 év körül fogok szülni de nem úgy alakult,de nem bánom mert megtaláltam azt a férfit akivel szivesen vállalok és örülök,hogy ő lesz a gyermekem apukája:)Én is azt hittem na majd gyorsan összejön de nem így van:(Nem gondoltam,hogy ennyi időbe telik és,hogy esetleg gond is lehet.Mert annyi olyat hallani,hogy egyszer voltam együtt elég volt a babához vagy nem pont peteéréskor.Leeht 30 fölött tényleg nehezebb a teherbeesés:(
399. Szonnny (válaszként erre: 398. - 08246b2968)
2015. febr. 5. 13:12

Hát én is úgy terveztem, hogy majd 21 évesen fogok szülni, mint az anyukám, de aztán nem jött össze. :)De olyan szempontból nem bánom, hogy az előző párkapcsolataimba így utólag visszagondolva örülök, hogy nem született baba. Szerintem kell a megfelelő pár hozzá és akkor el is jutsz odáig, hgoy szeretnél. Nekem fél évvel ezelőtt fogalmazódott meg, hogy igen, akkor már szeretnék. :)

Egyébként én is úgy gondoltam, hogy ez majd hipp-hopp összejön, nem is gondoltam bele, hogy ez nem így működik.

2015. febr. 5. 12:43

Sajnálom :(

Én el sem tudom képzelni hogyan viselném ha most sem sikerülne - de nem is gondolok erre, sikerül.

Még "fiatalok" - én 26, a párom 29. Tudom mindenki azt mondja hova sietni, manapság már 30 körül szül egy nő, de ez engem nem érdekel én mióta az eszemet tudom fiatal anyuka szerettem volna lenni, ilyen idős koromra már a 2. babát szerettem volna várni. És a páromnak is mindig mondtam, de mivan ha nem sikerül elsőre- ő pedig magabiztosan állította,miért ne jönne össze fiatalok vagyunk. Most már látja, hogy dolgozni kell a babáért. És ez az igazságtalanság, hogy aki nem akar gyereket annak még védekezés mellett is összejön- csak nem tudom hogyan. . .

397. Szonnny (válaszként erre: 396. - 08246b2968)
2015. febr. 5. 12:03

Szia Regcsi!


Nekem tuti nem, úgy görcsöl a hasam, hogy már kellett bevennem egy gyógyszert. :(

Manononak még drukkolunk! :)

Igen, egy-egy sikertelen hónap nagyon el tudja keseírteni az embert. :( és tényleg próbálunk nem rágörcsölni, de hogy nem lehet, ha ez ember akarja, nagyon akarja és arra vár minden hónapban, hgoy nem jöjjön meg? :( Ezt válaszolja meg nekem vki. :)

Én pl. a 3 hónap felé keztem el felfogni, hogy eddig nem jött össze. Nekünk ez volt az 5., de előző hónapban pl. én is nagyon kibuktam, hogy ismét nem sikerült. Most annyira nem, inkább csak végtelenül szomorú vagyok...

Mennyi idősek vagytok?

2015. febr. 5. 11:51

Sziasztok!


Csatlakoznék ha szabad.


Körülbelül egy hete olvasgatom a fórumot és drukkoltam Nektek Szonnny és Manono, de már annyi fórumos történetet végig olvastam a témával kapcsolatban, hogy még elképzelhető hogy sikerült, főleg ha ilyen minimális vérzésről beszéltek. Volt akinek csak az elmaradás után 1-2 héttel mutatott pozitívat a teszt.


Mi a múlt hónapban kezdtük el a próbálkozást, én már nagyon régen szeretnék babát,a páromnál még csak most ért meg a dolog. Sajnos akkor nem sikerült, pedig állítottam, hogy érzem hogy terhes vagyok, a melleim annyira feszültek és duzzadtak meg mint soha, de sajnos negatívat teszteltem. És persze ilyenkor késik a mensi is, nehogy már jó legyen. Elképzelhető, hogy így később volt a peteérésem is, nem akkor amikor kiszámoltam és a párom beteg volt, csak 3x voltunk együtt, így valószínű nem tartottak ki a kis fickók.

A 4. nap után sikerült összeszednem magam, addig sírtam, mindenkit kerültem, a párom szerint mint egy zombi úgy néztem ki. Ezután kezdtem el olvasgatni és rájöttem össze kell szedni magam, anélkül nem lesz baba. Elkezdtem inni a cickafark és málnalevél teát, most pedig már a palástfű teát, és csak reménykedek hogy sikerült.

Olvastam, hogy valaki szerint 2 naponta jó együtt lenni, valaki mindennap együtt volt a párjával és sikerült úgyis- mi inkább a mindennapi opciót választottuk, de már félek, hogy így sem lesz jó.

Mindenki azt mondja nekem is , nem kell ráparázni, nem kell kiakadni mert elsőre nem sikerült, de ezt úgyis csak akkor érti az ember lánya, ha benne van egy bizonyos helyzetben.

395. Szonnny (válaszként erre: 391. - Manono)
2015. febr. 5. 07:50

manono teljesen átérzem a helyzetedet, nekem is csak egy rohadt csík... és még meg sem jött normálisan. :(

Én nem picit vagyok elkenődve... :(

De új hónap kezdődött, fel a fejjel. ;)

394. Szonnny (válaszként erre: 390. - Nyuszmó84)
2015. febr. 5. 07:48

Sziasztok!


Egy napos késéssel megjött vmi mininális tegnap este. Még ma reggel is alig volt, úgyhogy gondoltam hátha és teszteltem egy negatívat. :((((

Na mindegy, új hónap, új remények! :)

Igen, hát az egészségügyet hagyjuk. Tavaly apukámnak kell mindenféle vizsgálatra menni, hát komolyan mondom, hónapokat kellett várni egy-egy időpontra, utána az eredményre, mire meglett minden vizsgálat eltelt fél év. Szörnyű egyszerűen... :(

393. manono (válaszként erre: 392. - Nyuszmó84)
2015. febr. 4. 21:41

hat igen. ez a ket opcio van...barcsak a masodik lenne...


Bar, ha megsem, akkor abban meg az a jo, h uj honap kezdödik, es ujra együtt izgulhatok Szonnny-val :D es majd együtt tesztelünk :D ennyi :D

392. nyuszmó84 (válaszként erre: 391. - Manono)
2015. febr. 4. 21:23

Sajnálom. :-(

Akkor lehet, hogy csak késik. Vagy még kevés a hcg szint.

391. manono (válaszként erre: 388. - Szonnny)
2015. febr. 4. 20:58

Na. helyzetjelentés:

nem jött meg.

Teszteltem.

Egy csík...csak egy, rohadt csík....

Picit elkenödtem....


Köszi csajok, h drukkoltatok!!

2015. febr. 4. 20:32

Sziasztok!


Szonny végül is megjött a mensid?


manono teszteltél már vagy esetleg mégis megjött?


Nekem ma jött meg. Bár mint korábban is írtam nálunk (7 sikertelen hónap után) most szünet van, mert a derékfájásom miatt megyek majd röntgenre. Csak hát ez a "csodás" magyar egészségügy kikészít. Mire időpontot kap az ember valamilyen vizsgálatra addigra megőszül.Sajnos nem tudok minden esetben magánrendelést megfizetni.


Szorítok mindenkinek, hogy minél előbb legyen a teszten két csík!!! :-)

389. Szonnny (válaszként erre: 385. - Badcat001)
2015. febr. 3. 21:01

De jó :)

Azt megkérdezhetem,hogy volt-e Vmi jel arra, hogy még fog jönni? Vagy csak szimplán nem jött meg?

388. Szonnny (válaszként erre: 386. - Manono)
2015. febr. 3. 20:59

Kis barnázás és hasfájás eddig. :/

Jujj kíváncsi vagyok, holnap gyere a fejleményekkel ;)

Drukkolok nagyon ;)

387. manono (válaszként erre: 385. - Badcat001)
2015. febr. 3. 18:33

hat en asszem nem tudok 1 hetet varni :) Holnap tesztelek.

Gratulalok neked, 9 hetes anyuka :)

386. manono (válaszként erre: 384. - Szonnny)
2015. febr. 3. 18:32

ooo..sajnalom:( de azert...adj egy helyzetjelentest! Hatha csak erzeki csalodasod van ;)siman lehet! :D

Nekem meg semmi jel, mar nagyon izgatott vagyok :O

385. Badcat001 (válaszként erre: 375. - Manono)
2015. febr. 3. 16:16

Szia!

Annó nekem is kétszer egymás után késett 3-4 napot.

Azaz a második alkalommal többet... mensi hiány után 1 héttel teszteltem.

Most a 9. hétben járok már :)

384. Szonnny (válaszként erre: 383. - Manono)
2015. febr. 3. 11:20

Úgy értem, hogy nekem már félig-meddig megjött, úgyhogy nekem tuti sikertelen a hónap. Fájdogál a hasam, a derekam majd le szakad... :(

De azért nagyon szorítok neked, holnap tuti +-at fogsz tesztelni. ;) Ugye nincs semmi mensire utaló jeled még mindig?

383. manono (válaszként erre: 381. - Szonnny)
2015. febr. 3. 11:04
Na ezt most hogy erted?.."h legalabb neked sikerüljön"...Szonnny, lemaradtam vmiröl? Neked ma van a nap...es holnap együtt tesztelünk, nem? :/
382. Szonnny (válaszként erre: 379. - 37403e3af4)
2015. febr. 3. 08:20
ÁÁÁÁ, úgysem fogok bírni, az első adandó alkalommal tesztelni fogsz! :)))
381. Szonnny (válaszként erre: 378. - Manono)
2015. febr. 3. 08:20
Azért drukkolok, hogy legalább neked sikerüljön! Van egyébként mensire utaló jel?
380. manono (válaszként erre: 379. - 37403e3af4)
2015. febr. 2. 19:40
Szerintem par napig birod majd :);)
2015. febr. 2. 19:25
Hu ez izgis :) nagyon drukkolok nektek szerdán csajok :) nekem majd 13.án kell nem megjönnie, nekem még odébb van az a bizonyos teszt nap, de én egy hetet adok magamnak a nem-jön-meg időpont után...persze mondom most ezt :) aztán lehet Aznap már halálra izgulom magam a reggeli pisinél :)
378. manono
2015. febr. 2. 19:06
Na....akkor a terv...ha addig semmi, akkor szerda lesz az en napom is :):)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook