Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Zabpehelylisztes lepény lenmaggal recept

Zabpehelylisztes lepény lenmaggal recept


Elkészítési idő 10 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 190 kcal
Zsírtartalom 10 gramm
Szénhidráttartalom 15 gramm

A Zabpehelylisztes lepény lenmaggal hozzávalói:
25 gramm zabpehelyliszt
1 M-es tojás
10-25 gr víz
1 evőkanál lenmag
Ízlés szerint fűszerek
Sütéshez kókuszolaj


Zabpehelylisztes lepény lenmaggal

A Zabpehelylisztes lepény lenmaggal elkészítési módja:
A lisztet, tojást, fűszereket és a lenmagot simára elkeverem, majd egy palacsintasütőt befújok vékonyan kókuszolajjal. Beleöntöm a sütőedénybe a masszát, elsimítom, majd fedő alatt alacsony lángon sütöm nagyjából 2 percig. Ezután spatula segítségével megfordítom, és már fedő nélkül készre sütöm.

Ne legyen forró a serpenyő, mert akkor csak megég, és nem sül át.


Kategória: Reform ételek receptjei


A zabpehelylisztes lepény lenmaggal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook