Vettem egy kenyersutögepet de katasztrofa lett benne a kenyer! Akinek van kenyersutöje annak milyen kenyeret sut? (beszélgetős fórum)
16. 3f54929e3a (válaszként erre: 15. - 9f98008a3b)
2011. febr. 4. 21:10
230 ml viz es 600g kenyer de ez a recept anyukamnak tökeletes.
15. 9f98008a3b (válaszként erre: 13. - 3f54929e3a)
2011. febr. 4. 21:05
Milyen arányokkal dolgozol?
14. 91c956613e
2011. febr. 4. 21:05
Én kb.7 éve használom,nagyon finom rozsos kenyeret
sütök és a hagyományos élesztővel.Igaz a tandíjat
én is megfizettem,mert eleinte többször nem sikerült.Tudom mindig ,hogy mit eszek.Ne add fel,beletanulsz.
13. 3f54929e3a (válaszként erre: 8. - 9f98008a3b)
2011. febr. 4. 21:05
Beesik allandoan es nyers marad vissza kell rakni legalabb 15 perc sutesre.
12. 3f54929e3a
2011. febr. 4. 21:03
De anyukamnak van egy az a gep nagyon szep kenyereket sut!
11. 3f54929e3a (válaszként erre: 3. - Rencsilany)
2011. febr. 4. 21:03
Ketlapatos de olcso fajta talan attol nem jo?
10. ferkó50 (válaszként erre: 1. - 3f54929e3a)
2011. febr. 4. 21:01
Ilyen előfordul.Az arányokra vigyázni kell.egyébként,amit adnak hozzá mérő edényt, némelyik pontatlan.Évek óta kenyérsütővel sütjük a kenyeret.Bizony volt benne minden féle.99%-ban jó kenyeret süt.Tulajdonképpen 100%,minden rajtunk múlik.
9. gne2
2011. febr. 4. 21:00
Én is csak dagasztásra használom, a kenyeret is kigömbölyítem utána, és sütőben sütöm meg.
8. 9f98008a3b (válaszként erre: 1. - 3f54929e3a)
2011. febr. 4. 20:58
Szia!
Mi a baj?
Már beszéltünk valamikor ilyesmiről...
Mi nem tetszik a kenyérkében?
Hmmm?
7. 45f2f5f4f7
2011. febr. 4. 20:55
Vegyél félbarna kenyérkeveréket, azt hiszem Abo Mill a neve. Nekem az vált be.
6. 9c1b9b7ead (válaszként erre: 4. - Potyek)
2011. febr. 4. 20:54
Én is kelesztésre, dagasztásra használom inkább! Kenyeret nemigen sütünk benne, de gyakran készítek fánkot,lángost,pogit,stb,ahhoz tökéletes!
5. böbe1961
2011. febr. 4. 20:53
Mi is most vettük,de nem igazán lett jó.
4. potyek
2011. febr. 4. 20:51
Nekem se vált be,de én hamar feladtam, viszont imádom,mert olyan jó tésztákat dagaszt és keleszt, hogy semmi pénzért nem válnék meg tőle.
3. rencsilany
2011. febr. 4. 20:50
nekem van gépem.Ki kell tapasztalni,hogy milyen.Nekem pl csak a Corában vásárolt winny lisztből és a hagyományos élesztőből csinál jó és finom kenyeret.Ha más lisztből csinálom kemény lesz és nem is finom.
De nekem is sok időmbe telt,mire mindent kitapasztaltam.
Milyen a géped?
2. pirinyóka66
2011. febr. 4. 20:50
Nekem sokadjára már szépet és finomat. Elsőre sebaj, hogy így jártál! Ne add fel, előbb utóbb sikerül!
1. 3f54929e3a
2011. febr. 4. 20:48
Vettem egy kenyersutögepet de katasztrofa lett benne a kenyer! Akinek van kenyersutöje annak milyen kenyeret sut?
További ajánlott fórumok:
- Vörösiszap katasztrófa
- A szüleim katasztrofálisak
- Mennyire szennyeződhetett a csernobili katasztrófától a mi hazánk?
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Tisztító- és mosószerek katasztrófa! :(
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?