Végig puskáztam a gimit. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
vicces, hogy azt hiszik többen, akik puskáznak nem tudnak semmit :) Egyszerűen csak szelektálsz. a puska nem tankönyv, szóval ahhoz is tudni kell, hogy puskázz.
az AI t is csak az tudja jókl használni, aki nem tökhülye, mert biza az AI simán ad fals válaszokat :)
egyszerűen muszáj bizonyos tudásszint felett szelektálni. Szóval nem csak a kettesárt puskázók vannak ám . :) És nem nem tol ki senki senkivel, mert az életben nem eszközök nélkül kell lexikonnak lenned :)
én is, pedig akkor csak rafinált papír módszerek voltak.
aztán az egyetemet és végig puskáztam.
egyszer buktam le gimiben, akkor is a padtársam miatt.
most a puskáról volt szó, nem a beadandóról :)
és hülye az, aki nem használja valamilyen formában a mesterséges intelligenciát :)
Nem baj, én jó puskákat tudtam, tudok írni, de nem mertem sosem használni.
Úgy gondolom az életben mindig azok érvényesülnek jobban, akik mernek kockáztatni.
Sokszor nem is a tudás a lényeg, hanem annak áll a zászló ,aki jól tudja menedzselni magát.
Én is "puskaztam"
Egyszer buktam egy cetlivel. Körbe vitte a régi tanaarunk. Így kell jegyzetet csinálni.
Egyest kaptam, és jogos.
Különböző színek, különbözően írva, más a gondolatmenet.
Ötös. És nem pacsi
Muhhha.
Én 2-3 puskát legyartottam képletből bármikor, és magyarból simán lediktaltam 3 felét. Ha az egyém lett silány "magamhoz képest", az megbántott. Már elhasználtam a szavakat.
Az irodalmat csak két barátnőmnek mondtam tollba.
És most mit gondolsz erről?
Hasznos volt, vagy inkább többet kellett volna tanulni?
Nem szorosan kötődik a vallomáshoz, de egy picit mégis:
Vannak tanárok, akik kérik, hogy a diákok írjanak puskát egy-egy dolgozat előtt, sőt vizsgafelkészülésként megnézik, megbeszélik együtt a puskákat.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?