Vannak itt kaposvári kismamák? (beszélgetés)
Nekem nagyon fontos, hogy legyen magánrendelője a választott orvosnak, mert a kórházba szakambulancián már jártam úgy, hogy rákszűrésre mentem, nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám, és összeszedtem egy jó kis gombás fertőzést! :(
És úgy tudom, hogy a Péterfi doktornak nincs magánrendelője. A Szilágyi doktornak gondolom van!?
Szerintem is nagyon fontos lenne a szülészet,-nőgyógyászat osztályainak felújítása!!! Nagyon jó lenne, ha a kórtermekben lenne saját zuhanyzó, wc, és akkor nem 20-25 akkor szült anyukával kéne osztozni. Kisebb lenne a fertőzés kockázata is.
Szóval akkor a Dr. Szilágyi Andrást ajánlod? Most is vállal még szülést?
Én fogadtam, mert fontos volt hogy ismerjem és megbízzam abban, aki a segítségemre lesz a szülés jelentős részében. Érzem is már most, hogy figyel rám, folyamatos a kapcsolat a 36. betöltött hetemről, kérte hogy jelezzem a vizsgálatok eredményét és hogy hogy vagyok. Ez számomra sokat jelent. A dokimmal jól együtt tudnak dolgozni, dokim is őt ajánlotta, sztem ez is fontos.
A kicsikkel való bánásmódról nekem is megvan a véleményem, amikor látogatni mentem, már csak attól rosszul voltam, ahogy a kocsikat tolta a nővér, neki ütődött a gyerek az ajtónak, ha az enyémnél ilyet látok majd, azt hiszem nem fogok csendben maradni! Úgy gondolom, bármennyire is unja 1-2 a munkáját, a legkevesebb, hogy ilyenekre figyelünk! Egyébként döbbenetes, hogy pont egy szülészetet nem tudnak higénikusabbá tenni, felújítani ahogy azt más részen már megtették...
Nagylányom holnap lesz 16 éves.
Fiam szeptemberben volt 11.
Pici lányom 19 hónapos.
És a Te gyerkőceid mennyi idősek? :)
Rendesen szültem mind a 3 gyermekemet.
És Te?
Igen, én is itt szeretnék szülni szívem szerint Kaposváron, pont a gyerkőcök miatt. Én még el tudom kerülni a fertőzést, két éve szültem a harmadik babám, és akkor a zuhnyzóba fertőtlenítővel mentem és váltás papuccsal. :) Nekem nem is lett semmi bajom, hanem babámat féltem, mert pont azt hallottam hogy sok baba fertőződött meg. Ja, és a szülésznő egy bunkó volt!!!! :( Semmi segítőkészség nem volt benne.... Ha nincs velem Édesanyám , akkor én ott kínlódtam volna egyedül. És a stílus, ahogy beszélt velem... hát megdöbbentő volt!!! :(
Az volt szerencsém, hogy reggel 6-kor váltás volt, és egy nagyon kedves szülésznőt fogtam ki, aki kárpótolt az elmúlt 9 óra kínlódásért... :)
Szerintem érdemes szülésznőt is fogadi! Nektek erről mi a véleményetek?
Sziasztok!
Én 35 éves 10 hetes terhes kismama vagyok, és negyedik gyermekemet várom! :)
A harmadik gyermekemet Dr. Rák Tibornál szültem, akivel teljesen elégedett voltam.De sajnos jelenleg nem vállal szülést! :(
Ti kinél szültök? Nagyon rosszakat hallani a szülészetről itt Kaposváron. Még nem tudom ki lesz az orvosom. Párom azt mondta, Pécsen szüljek, de ott meg nem ismerek egy nőgyógyászt sem. Tudtok segíteni? Köszi! :)
További ajánlott fórumok:
- Kaposvári kismamák
- Hogy vagytok és milyen érzéseitek vannak Kismamaként?
- Budaörsi kismamák vannak itt?
- Milyen házipraktikák vannak kismamáknak megfázásból való felgyógyulásra?
- Mennyiért lehet kiadni egy Kaposvári belvárosi 42nm-es 3 éves lakást?
- Milyen távtanfolyamok vannak kismamáknak, ami nem érettségihez kötött?