Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Túrótorta áfonyalekvárral recept

Túrótorta áfonyalekvárral recept

A Túrótorta áfonyalekvárral hozzávalói:
alap:
3 tojas szetvalasztva
3 ek cukor3 ek olaj
3 ek liszt+sutopor(kb fel kk-nyi)

Turotoltelek:
2 tejszin (2x250 ml)
3 kk instant puding por
fel pohar tej2 ek cukor
fel kilo turo (joghurtbol)
2 ek vanilaroma
3 ek cukor

ontet:
4 ek afonyalekvar
keves viz


A Túrótorta áfonyalekvárral elkészítési módja:
A feherjet habba verjuk, majd hozzaadjuk a cukrot. A sargajat elkeverjuk az olajjal (en lassan folyattam hozza) Ezt vatosan beleforgatjuk a kemeny habba es kerek formaban 185 fokon 15 percig sutjuk (nekem ez egy kicsit sok volt) ezt egy kis vizes likorrel megkenjuk, majd erre tesszuk a turos kevereket: Tejszint felverjuk, belekeverjuk a pudingport, cukrot, majd a turot, vanilaromat es rakenjuk a megsult tesztara. ontet: 4 ek lekvart felhigitunk vizzel, hogy szirupsurusegu legyen es ezt ralocsoljuk a torta tetejere.

http://www.hoxa.hu/?p1=naplo&p2=15617
93.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A túrótorta áfonyalekvárral elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook