Tudja valaki mitől lesz száraz a rántotthús (rántott karaj)? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Nem klopfolod ki túlzottan? Mert attól kiszárad. A másik, hogy nem szabad beleszúrni a villát panírozáskor meg forgatáskor mert akkor "megszökik" a leve és szintén kiszárad.
Ha nem ezek, akkor passz :(
Én a tojást ugyan annyi tejföllel keverem,van hogy duplán panírozom,viszonylag lassú tűzön világosra sütöm.
Ezzel a módszerrel a csirkehusi is szaftos marad.
Remélem megpróbálod és neked is ízleni fog:-)
Jó étvágyat hozzá!!
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok. Nagyon ritkán készítek rántottkarajt, de az utóbbi időben mindíg olyan száraz, hogy alig lehet megenni.
Mindent ugyanúgy csinálok, mint régen (nem ma kezdem el a főzést, tehát gyakorlottnak mondom magam), ugyanaz a panír, ugyanaz a serpenyő, ugyanaz a hőfok sütés közben, de mégis kiszárad.
Nem, nem sütöm túl, sőt, elég világosra készítem.
A mai után már kedvem sincs hozzá, hogy még egyszer ezt készítsek.
Remélem valaki tud hasznos tanácsot adni, hogy mit csináljak.
További ajánlott fórumok:
- Kiszáradt rántotthús szeletekkel mit lehet kezdeni? Céges buliból kaptuk
- Több adag rántotthús sütésekor az olaj habosodását hogy lehet megelőzni?
- Tudja valaki, hogyan készül az éttermekben a rántott hús? Mitől olyan világos sárga a bundája?
- Tudja valaki, hogy Szárazhegyről reggel 6-7 óra körül meddig tart bejutni az Örsre, és mennyi ideig tart eljutni Rákoskeresztúri központba?
- Alföldi rántott szelet receptjét tudja valaki?
- Nem tudja valaki, hogy készül a Dixie-ben kapható rántott gomba?