Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejszínes, zöldséges pulykamell recept

Tejszínes, zöldséges pulykamell recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória 404 kcal
Zsírtartalom 17 gramm
Szénhidráttartalom 27 gramm

A Tejszínes, zöldséges pulykamell hozzávalói:
-40 dkg pulykamell,
-20 dkg gomba,
-1 csomag mexikói zöldség keverék,
-fűszerek,
-közepes nagyságú paradicsom és
-1 db zöld paprika, lehet erős is annak aki szereti, -2dl tejszín /főző/,
-1 csapot kanál liszt.


A Tejszínes, zöldséges pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet a gombával együtt vékony csíkokra vágjuk, majd kevés olajon félig megpároljuk. Hozzátesszük a mexikói zöldség keveréket, fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, paradicsommal, zöldpaprikával. Amikor elkészült, a tejszínnel és a liszttel behabarjuk.

Aki hajlamos puffadásra, az inkább ne egyen ebből az ételből a hüvelyesek ezen hatása miatt. A tejszínt zsírszegény tejfölre cserélve csökkenthetjük a kalóriatartalmat.

Másként jó hizókúra.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejszínes, zöldséges pulykamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook